Драгомир Стойнев: С Деница Сачева джендър идеологията се връща на политическото поле

  • 03 декември 2019 11:40

  • 1692
  • 6
© Пресцентър БСП

Поредната рокада във властта е симптом за блокаж за управленски системи, а с Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е джендър идеологията отново се връща на политическото поле. Това каза зам.-председателят на ПГ на "БСП За България" Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на по време на дебатите по рокадите в кабинета.

Днес обсъждаме отстраняването на един и назначаването на друг социален министър. Поредната рокада във властта за вас е традиция, но за нас е сериозен симптом за блокаж за управленски системи. Всички знаем кои са проблемите в социалната система - разбита система за социално подпомагане, огромни социални неравенства, милион и половина пенсии под прага на бедността и провалът на деинституционализацията. Смяната на министър подсказва криза. Имаме системен проблем. За три мандата - вярно, все непълни, ГЕРБ не проведе нито една успешна реформа. Нещо повече - вие от ГЕРБ разбихте цели системи. Адиминстративната система я напълнихте с партийно-лоялни некадърници, но се провалихте в електронното правителство, заяви Стойнев.

"Атака" против Деница Сачева за социален министър

Стигнахме дотам, че започнахме да превеждаме и "Под игото". Тук ще изберем иминистър, за когото не е имало турско робство, а османско присъствие. Т.е. вие сте съгласни с подобна характеристика, уважаеми патриоти. Ако този пост не бъде приет, правителството е нормално да падне, подчерта социалистът.

Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  беше едно от най-диалогичните лица на ГЕРБ, беше по-диалогичен с хората, отколкото с факторите в системата. Това беше неговата системна грешка, посочи Стойнев. 

Калфин: Не виждам политическите причини за смяната на Петков

По думите му кариерата на Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е е белязана с някои скандали, свързани с т. нар. джендър идеология. Дали сега в качеството си на социален министър няма да продължи да го прави? Кой ще контролира това след като мнозинството в парламента няма характер и смелост? Джендър идеологията отново се възвръща на политическото поле, каза още Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Последвайте канала на

Novini.bg
1692 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Страхил Иванов

2019.12.03 | 14:53

5

И аз съм джендър. При нас в ДАИ-Видин не беше бурно. Даже много спокойно. Аз бях единствен кандидат за работата (и с най-здрава дупара). Изредиха ми се всички бъдещи колеги. Много болеше, ама си заслужава, Сега съм на държавна хранилка и отделно взимам яко подкупи и късам по10-15 пъти за книжка. Освен товаПредлагам интимни услуги. Само за активни гейове. Гр. Белоградчик, ул. Божко Иванов 13, тел. 0878682356. Очаквам ви, сладури! Може и във Видин на адреса на ДАИ, където бачкам и събирам яко подкупи.

image_id

2019.12.03 | 15:16

6

Много странно , досега човек дето да не е с джендър, не съм срещал. Всеки си има полово определение. Явно ти си просто обратен и ти харесва. Но това не прави останалите безполови.

2019.12.03 | 14:19

4

А бе Стойнев, престани да повтаряш тази дума " джендър ", след като не я разбираш, защото ставаш за посмешище на хората бе. Като си толкова отворен, обясни я на избирателите си.

Страхил Иванов

2019.12.03 | 13:51

3

Предлагам интимни услуги. Само за активни гейове. Гр. Белоградчик, ул. Божко Иванов 13, тел. 0878682356. Очаквам ви, сладури! Може и във Видин на адреса на ДАИ, Южна промишлена зона, където бачкам и събирам яко подкупи.

лява писта

2019.12.03 | 12:28

2

Драго Стойнев не изглеждаше подпил, съответно зачервен и видимо подпухнал, като преди няколко дни. Но това не му попречи да изговори подобни популистки, нелепи и тъпи приказки..

2019.12.03 | 12:08

1

Пе-пелтек,я иди мушнии една ракийка,пъ други ще решават кой е педали и кой от позитанско

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини