Борисов: През годините Юнкер нито веднъж не си позволи двоен стандарт

  • 29 ноември 2019 15:55

  • 1075
  • 6
Борисов: През годините Юнкер нито веднъж не си позволи двоен стандарт
© Министерски съвет

През годините Юнкер нито веднъж не си позволи двоен стандарт към страните членки. Намираше време за проблемите на всеки. Чуваше, помагаше и често се шегувахме заедно. Това написа във "Фейсбук" премиерът Бойко Борисов по повод думите на Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето

Ето и какво написа Юнкер за Борисов в авторитетното издание "Политико":

Юнкер хвали художника Борисов, държал негова рисунка в кабинета си

"Рисунките наистина могат да кажат хиляди думи. Един от най-изкусните комуникатори сред премиерите, с които съм имал удоволствието да работя, е човек, с когото никога не съм споделял общ език (макар донякъде да се смятам за полиглот): моят приятел Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Когато през 2015 г. той опита да ми обясни важността на твърде сложния проект “Южен поток” за енергийната сигурност на България и нейните съседи от региона, Борисов го направи без брифинг и без да използва думи, а просто чрез няколко драскулки върху лист хартия. Бях толкова впечатлен от творбата му, че я сложих в рамка и я закачих на стената в офиса си като напомняне на важността на енергийната свързаност.

Няколко месеца по-късно, делегация от България ме посети за разговори за българския газовия хъб. Аз гордо им показах, че съм го разбрал благодарение на прекрасните рисувателни умения на премиера им, след което научих, че член на делегацията е направил снимка на рамкираната рисунка и тя е изтекла в българската преса. Не се съмнявам, че скоро бъдещите творения на Бойко ще красят някоя художествена галерия в София."

Министър-председателят написа още, че "помни добре този момент от съвместната им работа". 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1075 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Гаврил Иванов

2021.01.20 | 19:02

6
;По време на скандала ''суджук гект'', в интервю по телевизията Юнкер се похвали че много му харесва българския суджук и луканка. Затова на снимката целува Борисов по главичката.

2019.11.29 | 17:00

5

Двама гнусни гейове !

2019.11.29 | 16:57

4

БЪЛГАРИНА СМЯТА ЧЕ НЯКОЙ Е ДЛЪЖЕН ДА МУ ДАДЕ ТОВА КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ИЗРАБОТИ.

Въййй

2019.11.29 | 16:45

3

Хахахаах това е като част от филма Кръстникът,само дето нашия не го бръснат за слива. Важното е квото му кажат тва да прави. Срга даже данъците вдига,но нали имаме висок стандарт на живот

2019.11.29 | 16:00

2

Е ЗАЩО ТЕЗИ ЕВРОПЕЙЦИ НЕ ИСКАТ ДА СИ ДАДАТ ВСИЧКИТЕ ПАРИ НА БКП, ТОВА НЕ Е ЛИ ДВОЕН СТАНДАРТ?

2019.11.29 | 15:59

1

Европа към тъпите и крадлвите се държи като мащеха, а към честните и работливите като майка ауу двоен стандарт.

Добави коментар

Водещи новини