Караянчева изпрати съболезнователно писмо до председателя на парламента на Албания

  • 26 ноември 2019 13:51

  • 388
  • 0
Караянчева изпрати съболезнователно писмо до председателя на парламента на Албания
© Булфото (архив)

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изпрати съболезнователно писмо до председателя на парламента на Албания Грамоз Ручи по повод силното земетресение в страната, довело до жертви и разрушения. Това съобщиха от пресцентъра на парламента.

С дълбока загриженост научих новината за пострадалите граждани на Албания и разрушенията, причинени от земетресението, посочва в писмото си Караянчева.

Захариева изпрати съболезнователна телеграма до албанския си колега Гент Чакай

Тя изразява искрена приятелска и човешка съпричастност и солидарност към албанския народ в този труден за страната момент. Моля, приемете моите съболезнования и съчувствие към семействата и близките на жертвите и ранените, пише председателят на Народното събрание.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изразява надежда, че навременните и професионални действия на спасителните екипи и медицинските служби ще помогнат за спасяването на хора от пострадалите сгради и за бързо възстановяване на ранените.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
388 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини