Георг Георгиев: България може да се гордее с правителство и премиер

  • 26 ноември 2019 07:17

  • 3905
  • 1
Георг Георгиев: България може да се гордее с правителство и премиер
© МС

Модерната дипломация се случва благодарение на силни лидери с ясни послания и визия. Това заяви зам.-външният министър на България Георг Георгиев. Коментарът му е по повод визитата на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския във Вашингтон.

"България може да се гордее с правителство и премиер, ползващи се с достатъчно международен авторитет, чрез който да гарантират реализиране на националните ни интереси в световната политика", написа във Фейсбук Георг Георгиев.

Тръмп и Борисов излязоха със съвместно изявление след срещата си

След 21 ч. българско време снощи започна срещата между Тръмп и Борисов. Американският президент посрещна министър-председателя на България топло. След разговорите двамата излязоха със съвместно изявление. Сред обсъдените теми бяха закупуването на изтребителите F-16, установяване на енергийна независимост на страната ни, отпадене на визите и др.

 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3905 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Вярващ

2019.11.26 | 08:48

1

Демагогия лишена от финес. Каквито управляващите ни такива плоски, просташки и левашки лъжи.

Добави коментар

Водещи новини