Налагат неустойка на концесионера на плажа в Созопол

  • 23 ноември 2019 10:53

  • 712
  • 0
Налагат неустойка на концесионера на плажа в Созопол
© Булфото (архив)

"Ще наложим неустойка на концесионера на плажа в Созопол в размер на 6 900 лв., вече съм разпоредила премахване на дигата", съобщи министър Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard на брифинг в Община Созопол, предаде  „Фокус“.

„Причината да се съберем в Созопол е свързана в опазването на крайбрежието и цялостното разбиране за съвместна работа, опазването на културно-историческото наследство на Созопол и за съвместна работа по отношение на летния туристически продукт“, посочи министърът.

Разпоредиха на концесионера в Созопол да спре изземването на пясък от Черно море

„Вече съм разпоредила дигата да бъде премахната с оглед на това, че изцяло е нарушено уведомлението, което е направено към институцията. Взима се пясък и от заливаемата площ. Ще наложим неустойка на концесионера в размер на 6900 лв. съгласно договора“, добави Ангелкова. „Изпълняваме изключително стриктно всички контролни правомощия и следим за спазването на задълженията по договорите с всеки един концесионер“, посочи още тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
712 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини