Нинова за безводието в Перник: Оставките не решават проблема

Ще вземете една-две оставки, за да потушите напрежението в Перник, но това не решава проблема. Това каза лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в декларация от името на група.

"Шокирани сме от факта, че заместник-министър тук каза, че е разбрал от медиите, че освен в Перник и в други градове има режим. Това изречение казва всичко и потвърждава вчерашните ни думи за безхаберие и безсилие. Областният управител на Перник вчера чак на третата година от управлението според заместник-министъра била разбрала, че има правомощия и задължения по въпроса със снабдяването на вода в Перник. Това казва всичко какви хора назначавате", посочи Нинова.

Нинова за водата: Хората вместо инвестиции получават легени

Тя обърна вниманеи, че управляващите са прехвърлили вината на ВиК операторите, на кметовете. "Вчера г-н Нанков си позволихте да обвините националната криза с водите кмет на БСП. Щях да ви питам вчера кметът на Перник чий беше. Кметът на Шумен какъв е? А на Ловеч? Поне в тази огромна национална криза да не подхождате така. Няма никакво значение какъв е кмета", посочи още Нинова.

Коментари

 1. 2019.11.21 | 11:06

  БСП ОТИВА НА МАЙНАТА СИ.

  1. 2019.11.21 | 12:11

   В Пловдив ли?

 2. 2019.11.21 | 10:46

  ОСТАВКА НА КМЕТА НА ПЕРНИК ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА.

  1. 2019.11.21 | 11:47

   Шизофреник гнусен, кой кмет е виновен, сегашния от БСП или стария от ГЕРБ. Като пишеш нещо прочети предварително за ситуацията преди изборите. Към края на лятото се носеше слух из Перник, че след изборите ще има воден режим. Сега ти да видиш виновен сегашния кмет, как така.

 3. 2019.11.21 | 10:48

  Какъв проблем си решила до сега краво, освен да създаваш разкол в собствената си партия?

  1. 2019.11.21 | 11:30

   Така е в природата, възползване от слабоста, а вие другарю използваъте собствената си слабост като постоянно хленчите, може народа да ви пожали и да ви даде власт която не ползвате за добро.

  2. 2019.11.21 | 11:07

   твърде много години герб се възползва от слабостта на бсп и се разправя само с евроатлантическите партии, дойде краят на това.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет