Борисов към Естер де Ланге: Благодаря ти, че се увери на място колко добре пазим границата на ЕС

  • 20 ноември 2019 19:52

  • 556
  • 0
Борисов към Естер де Ланге: Благодаря ти, че се увери на място колко добре пазим границата на ЕС
© Правителствена информационна служба

Контрабандата в България е под 3,4%. Нелегални мигранти в страната ни няма. Само вчера на границата заловихме 80 кг. кокаин. Освен това България е водещ партньор на Съединените щати в борбата с групировките, източващи пари от кредитни карти и банкомати. С тези думи българският премиер и председател на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се обърна към заместник-председателя на Групата на ЕНП в ЕП и кандидат за зам.-председател на ЕНП от Холандия Естер де Ланге.

Двамата разговаряха в Загреб в рамките на Конгреса на ЕНП. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Борисов: Родителите на 3-годишното дете са снимали състоянието му и държанието в болниците

„Наистина имах възможността да посетя границата ви и видяното ми дава достатъчно аргументи, които да представя пред моите колеги в Холандия“, подчерта де Ланге.

Тя благодари на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и българското европредседателство, че са поставили акцент върху европейското бъдеще на Западните Балкани.



„Докато други наши приятели само четат опорните си точки и говорят за България, ти дойде сама да се увериш колко добре пазим границата на ЕС“, коментира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
556 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини