Юлският доклад на ЕК не бил предрешен

  • 23 март 2012 21:30

  • 1704
  • 1
Юлският доклад на ЕК не бил предрешен
©

"Съдържанието на Юлския доклад за постигнатия напредък в съдебната реформа не е предрешено и само от България зависи какво ще бъде то”, заяви генералният секретар на ЕК Катрин Дей на среща с президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, съобщава прес секретариатът на държавния глава.

Дей подчерта, че страната ни трябва да докаже необратимостта на извършените до момента реформи и изрази очакването на Европейската комисия за прозрачност при предстоящите назначения в съдебната система.

Държавният глава и вицепрезидентът Маргарита Попова подчертаха пред Катрин Дей, че въвеждането на Механизма за сътрудничество и оценка през 2006 г. е оказало позитивно влияние за ускоряване на реформите в съдебната система.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното изрази надежда, че България ще бъде оценена справедливо за постигнатото до момента.

"Осъществяването на съдебната реформа и противодействието на организираната престъпност и корупцията не са просто "европейски ангажимент на българските институции, а отразяват очакването на българските граждани за справедливост” каза Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

По време на срещата президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното очерта приоритетите на България, които ще залегнат в националната програма за развитие до 2020 г.

Последвайте канала на

1704 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
dimitur

2012.03.24 | 12:25

1
Правете пари чрез интернет докато сте удома или пък на работа. За повече информация посетете: http://cashonline.alle.bg/

Добави коментар

Водещи новини