Портних започна с ударните ремонти

  • 13 ноември 2019 07:50

  • 1748
  • 2
Портних започна с ударните ремонти
© Иван Портних, фейсбук

Новоизбраният стар кмет на Варна Иван Портних побърза да разкаже за извършването на ремонтите. Акцентът е върху малките улици, стана ясно от публикация на кмета във Фейсбук.

"Напредват ремонтите в малките улици и междублоковите пространства в район "Аспарухово". В момента се преасфалтират ул. "Стара Загора" и ул."Средец" - в частта от ул. "Злетово" до ул. "Перник", посочи Портних.

Стана ясно още, че успоредно ще се обновяват и тротоари и ще се изграждат нови паркоместа. Нов паркинг се изгражда край бл. 51. Приключи ремонтът на част от ул. "Кирил и Методий". Напредва и изграждането на рибарското пристанище.

Отвориха пристанище Варна

"Училище "Любен Каравелов" ще има нова спортна площадка с фитнес на открито - там ремонтните дейности се движат по график. ОУ "Капитан Петко войвода" в квартал Галата вече има ново комбинирано игрище с фитнес на открито и маси за тенис. Важно е децата да намират време и за спорт", заяви Иван Портних.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1748 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.11.13 | 21:20

2

Научи се да пишеш и тогава давай ум.

Джени Суши

2019.11.13 | 16:15

1

Работа няма във вн. Инвестиции нови работни места. В Пловдив заводи отварят а рой катерушки и пързалки прай да си смени наркотика това пияно келнерче ит Гранда

Добави коментар

Водещи новини