Цветан Цветанов се срещна с представители на Интерпол

  • 27 октомври 2019 10:14

  • 2358
  • 6
Цветан Цветанов се срещна с представители на Интерпол
© Фейсбук

В рамките на участието си в Годишната конференция на Международната асоциация на полицейските началници (IACP) в Чикаго, председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работни срещи с представители на Международната организация на криминалната полиция – Интерпол.

Цветанов се срещна с Патрик Стивънс, директор по контратероризъм в централата на Интерпол в Лион (Франция), Емануел Ру – специален представител на Интерпол в Организацията на обединените нации (ООН) в Ню Йорк и с директора на Националното централно бюро на Интерпол във Вашингтон Уейн Залцгабер. По време на срещите беше констатирана добрата съвместна работа с българските полицейски служби, специално в областта на противодействието на контратероризма и организираната престъпност. В хода на разговора с Патрик Стивънс беше припомнена ролята на международното сътрудничество при разследването от българските правоохранителни органи на атентата в Бургас през 2012г. Именно успехът на това разследване е дало възможност на европейско ниво, по време на срещите на вътрешните министри от ЕС през януари 2013г. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да защити необходимостта от обявяване на военното крило на Хизбула за терористична оранизация.

Цветанов представи и дейността на новоучредения Евро-атлантически център за сигурност, подчертавайки стратегическата роля, която ще се стреми да играе центърът в развитието на двустранното и многостранно сътрудничество в областта на правоохраната и контратероризма, глобалната сигурност и актуалните въпроси от дневния ред на Европа и САЩ. Като основна теза беше изведена необходимостта от задълбочаване на съвместната работа в академично направление, включително обучението на средния ръководен състав и обмена на информация между различните институции от правооханителните структури на Европа и САЩ и взаимодействието с неправителствения сектор. Именно организации като Международната асоциация на полицейските началници (IACP) могат да бъдат свързващ механизъм в това отношение.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа участва в Годишната конференция на Международната асоциация на полицейските началници по покана на организацията. Асоциацията е най-старата професионална правоохранителна организация в света, с повече от 31 хиляди членове от 168 държави.

Последвайте канала на

Novini.bg
2358 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
............................

2019.10.27 | 13:58

6

Все пак днес е и почивен ден, и изборен. Редно ли е изобщо в такъв ден да се среща с Европол, а и коректно ли е и от тяхна страна в такъв ден да търсят среща? Мисля, че откровено може да се счита и за самореклама на лицето Цв.Цв. и дори е доволен като недосегаем. Тогава за какво са Европол?

2019.10.27 | 12:14

5

Защо въобще го показвате ?!? Или има нещо което не знаем ...?!?

Като какъв

2019.10.27 | 11:12

4

тоя седесаропитек се среща с представител на Интерпол, като заподозрян мафиот може. Хyeглавия е редник в мутро-седесарската банда Герб и не представлявя никого, освен гадната си физиомутра.

profesor

2019.10.27 | 10:59

3

До кога ще гледаме мутрата на този псевдочовек!

2019.10.27 | 10:44

2

Цв. Цв. вече не е във властта и не му пука за гласуването.

DIABOLIC

2019.10.27 | 10:44

1

Тоз боклук трябва да е в кауша

Добави коментар

Водещи новини