Ето какви решения ще взима МС утре

Проект на решение за приемане на Национална стратегия за адаптация за към изменението на климата и план за действие ще бъде гласуван от Министерския съвет на утрешното редовно правителствено заседание, съобщи пресслужбата на кабинета.

Правителството се очаква да приеме и доклад на годишен отчет за изпълнението през 2018 г. на Националния план за действие по енергийна ефективност 2014-2020 г. В дневния ред е записано още, че министрите ще гласуват одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Министерството на образованието и науката за 2019 г. Очаква се правителството да одобри още допълнителни трансфери по бюджетите на общините за 2019 г. за финансово осигуряване на дейности по националните програми "Заедно в грижата за ученика", Информационни и комуникационни технологии /ИКТ/ в системата на предучилищното и училищното образование" и "Иновации в действие", одобрени с решение номер 172 на Министерския съвет от 2019 г. за одобряване на национални програми за развитие на образованието.

Коментари

  1. 2019.10.23 | 01:05

    За това ок браво вас ,........но има един ДРУГ ВЪПРОС КАКВО ПРАВИМ С ЛЕКАРЯ ОЧНИТЕ ОПЕРАЦИЙ МНОГО ИНТЕРЕСЕН КАЗУС МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ДА КАЖЕ КАК Е ВЪЗМОЖНО ПРЕДТЪПНИК ДА РАБОТИ В МИНИСТЕРСТВОТО А НЕ В ЗАТВОРА ВИЕ ИГРА СИ ИГРАЕТЕ ГОСПОДИН МИНИСТЪР ИЗЛАГАТЕ СЕ С ТАКИВА ПАРЦАЛИ УНИЖЕНИЕ Е ТОВА И ТО ГОЛЯМО ФЕН САМ ВИ НО Е СРАМ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА ....ДАНО СЕ ОСЪЗНАЕТЕ КАКВО СТАВА

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет