Ето какви решения ще взима МС утре

  • 22 октомври 2019 19:28

  • 572
  • 1
Ето какви решения ще взима МС утре
© Novini.bg

Проект на решение за приемане на Национална стратегия за адаптация за към изменението на климата и план за действие ще бъде гласуван от Министерския съвет на утрешното редовно правителствено заседание, съобщи пресслужбата на кабинета.

Правителството се очаква да приеме и доклад на годишен отчет за изпълнението през 2018 г. на Националния план за действие по енергийна ефективност 2014-2020 г. В дневния ред е записано още, че министрите ще гласуват одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Министерството на образованието и науката за 2019 г. Очаква се правителството да одобри още допълнителни трансфери по бюджетите на общините за 2019 г. за финансово осигуряване на дейности по националните програми "Заедно в грижата за ученика", Информационни и комуникационни технологии /ИКТ/ в системата на предучилищното и училищното образование" и "Иновации в действие", одобрени с решение номер 172 на Министерския съвет от 2019 г. за одобряване на национални програми за развитие на образованието.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
572 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Националист

2019.10.23 | 01:05

1

За това ок браво вас ,........но има един ДРУГ ВЪПРОС КАКВО ПРАВИМ С ЛЕКАРЯ ОЧНИТЕ ОПЕРАЦИЙ МНОГО ИНТЕРЕСЕН КАЗУС МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ДА КАЖЕ КАК Е ВЪЗМОЖНО ПРЕДТЪПНИК ДА РАБОТИ В МИНИСТЕРСТВОТО А НЕ В ЗАТВОРА ВИЕ ИГРА СИ ИГРАЕТЕ ГОСПОДИН МИНИСТЪР ИЗЛАГАТЕ СЕ С ТАКИВА ПАРЦАЛИ УНИЖЕНИЕ Е ТОВА И ТО ГОЛЯМО ФЕН САМ ВИ НО Е СРАМ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА ....ДАНО СЕ ОСЪЗНАЕТЕ КАКВО СТАВА

Добави коментар

Водещи новини