Илияна Йотова ще бъде гост на честването на 10-ия юбилей на Българското училище "Христо Ботев" в Страсбург

Вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще бъде гост на тържественото отбелязване на 10-годишнината на Европейската асоциация "Кирил и Методий" и създаденото към нея Българско училище "Христо Ботев" в Страсбург. Честването ще се състои на 19 октомври, събота, съобщиха от президентския прессекретариат.

Посещението на Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , в Страсбург започва на 18 октомври, петък. Предвидени са срещи на вицепрезидента с председателя на Европейския съд по правата на човека, с генералния секретар на Съвета на Европа и с генералния секретар на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

През 2019 г. Съветът на Европа чества своята 70-годишнина, а Европейският съд по правата на човека – 60 години от създаването си.

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще разговаря с български служители в Съвета на Европа и с български студенти в Страсбург.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет