Румен Радев ще открие кръгла маса "Спортът, децата и бъдещето"

  • 15 октомври 2019 14:59

  • 252
  • 2
Румен Радев ще открие кръгла маса "Спортът, децата и бъдещето"
© Булфото (архив)

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще открие кръгла маса "Спортът, децата и бъдещето" на 17 октомври, от 10.00 ч., в ректората на Национална спортна академия "Васил Левски", съобщиха от прессекретариата на президента.

Във форума ще участват водещи експерти в областта на медицината, психологията, педагогиката, физическото възпитание.

По време на кръглата маса държавният глава ще обяви началото на своя нова инициатива, която да насърчи физическата активност и практикуването на спорт за подобряване на здравето, развитието на двигателните умения и социалното общуване при децата и младите хора.

В рамките на конференцията лекторите ще представят информация за здравния статус и физическата дееспособност на младежите у нас. Ще бъдат обсъдени начините за стимулиране на физическата активност, както и противодействието на агресията в училище, на зависимостите и обездвижването сред децата.

Кръглата маса се организира от обществения съвет "Физическо възпитание и спорт" към президента и е под егидата на държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
252 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Българка

2019.10.15 | 19:40

2

Най-после добра новина от президентството!

2019.10.15 | 17:47

1

Със боб и джолан

Добави коментар

Водещи новини