Александър Йорданов: Сирийският конфликт може да се реши по мирен начин

Няма да се стигне до използване на сила, ако бежанци нахлуят в страната. В действията на Турция има и разум, те искат да защитят границите си. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия евродепутатът от коалицията ГЕРБ-СДС Александър Йорданов.

Евродепутатът коментира военната акция на Турция в Сирия.

"Парите за бежанци в Турция се дават на организации, не на правителството на Ердоган", разкри евродепутатът.

"Турция иска да защити границите си, това е разбираемо", допълни Йорданов.

"Убеден съм, че днес Захариева ще се покаже солидарност към Турция – не само да спрат военната операция, но и за евентуален бежански поток. Необходима е дипломация и политически самообладание. Никой не иска да подпали световна война", каза още евродепутатът от СДС-ГЕРБ.

"Сирийският конфликт може да се реши по мирен начин. САЩ и Русия също са стресирани от ситуацията", завърши Александър Йорданов.

Коментари

 1. 2019.10.14 | 23:35

  Абсолютен плазмодий ,умрял от глад,непрекъснато се завира,а дано го забележат и търси аванта. Плъшок.

 2. 2019.10.14 | 14:26

  "NOVINI.BG"-prodaljavate da lijite gerberskite zadnitsi!!!Ne vi li e sram ?????

 3. 2019.10.14 | 11:26

  Търсете в Гугъл и четете написаното за този Балкански субект в книгата на френският гражданин с български корени - емигранта Божидар Чеков - "Третия светилник",чието разпространение е забранено през 2002г.! Познайте от кой и защо,и какво пише там ?
  Аз изпитах срам,но този безочлив и нагъл Субект - едва ли!!!

 4. 2019.10.14 | 10:18

  тоя не го ли хвана свинската чума да пукне да спре да омирисва ефира. герберастите прибраха от де щи мърша има съвсем да се омиришат на разложени трупове в гроб.

 5. 2019.10.14 | 10:04

  Този плъх защо не се завре обратно в дупката, откъдето е изпълзял!

 6. 2019.10.14 | 09:55

  Сега го използват еврейте-ционисти, за да унищожава БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.

 7. 2019.10.14 | 09:43

  Aми помном и не забравяме сдс, но мъстим. По-добре турчин отколкото комунист, по ваше време, бе чоджум Костов и и сие. Идваха по стаи, нищо че не бяхме партийни, предлагали са у дома и на родители, но отказ от тяхна страна. Хвани едните удари другите. И сега ще дойдат и без да ви питат горе. Както е било с нашите родени родители в гюмюрджина, ско, за 24 часа, бохча и у калдъръми те при азълбашите. И кой има пари в града къщи купил, а турчина за Турция, 1925 година. Психически тормоз от българи за българи. За мнозина от малцинство ви се надсмиват, а те строят ли строят замъци, но.. Заключени... Нещо ще става, но.. Да каже цц и бб. Изгонихте ги българите, а и българи от Казанлък села с пари в хв в поделения.. Нищо че х е работил деди именно там.

  Твоят син като го приемат, ела ми се обади, въххх прост и грозен селянин, това от тук, имал земи, трактор баща му, но това не те прави човече да обиждаш и казваш в очи на хора с авторитет в града, стари хасковлии. Много прост народ, само пари им в глави, а те нагли от поделение хс, дори ми пишат някой град без,, Д,,. Претенции българите, без покритие. Е, това сториха бб и цц. И другите, но те са ЧЕРЕШКАТА на тортата. Плюят комунисти, а с тях, а безпартийни много прости от балкана българи, българи казах не помаци. Помаците яко ви работят. Обират парите на българите. Бб и цц оставиха, а и сдс, ндсв маса народ бг без работа, на улицата. С прост народ държавата няма как да върви към прогрес. 4 града са с плюс и всичко останало зле. Чакат от вън да им паднат милиарди те, но как се изкарват, те си знаят. Хубав слънчев ден. Ние можем с лук и хляб днес, но вас ако ви оставят на вторият месец ще отидете при бай Петър в отвъдното. Тия мазнини не са от хляб и лук. Бг е предател..

 8. 2019.10.14 | 09:21

  Този още ли е жив???

 9. 2019.10.14 | 09:11

  Тюфлек...!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет