Народното събрание ще бъде домакин на кръгла маса на тема "Всеобхватна координация на миграционния процес"

  • 01 октомври 2019 18:41

  • 242
  • 0
Народното събрание ще бъде домакин на кръгла маса на тема "Всеобхватна координация на миграционния процес"
© Novini.bg

"Всеобхватна координация на миграционния процес" е темата на кръгла маса, организирана на 2 октомври от председателите на парламентарните комисии по външна политика и по вътрешна сигурност и обществен ред, съвместно с Международния център за развитие на миграционната политика и посолството на Финландия в България. Форумът ще започне в 14.30 ч. в зала "Изток" на парламента, съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Предвижда се председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред на Народното събрание Пламен Нунев да направи изказване в началото на дискусията. Модератор ще бъде председателят на Комисията по външна политика Джема Грозданова.

Сред темите, които ще бъдат обсъдени, са "Всеобхватен подход към миграцията - очакванията на Република България" и "Преодоляване на политическата безизходица относно дебата за Европейската миграционна политика". Сред ключовите говорители ще са министърът на вътрешните работи Младен Маринов и главният директор на Международния център за развитие на миграционната политика Михаел Шпинделегер.

Последвайте канала на

Novini.bg
242 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини