Европейският съюз на гражданите-сеньори към ЕНП провежда десетия си конгрес в Сандански

Всеки път, когато посещавам България, се възхищавам от работата, която правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е успяло да свърши, за да превърне страната в привлекателна и модерна дестинация. Благодаря за помощта на ГЕРБ за реализирането на политиките на ЕНП в Европейския съюз. Tова заяви председателят на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП проф. Ан Херманс по време на откриването на десетия конгрес на съюза, който се провежда в Сандански, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Зам.-председателят на ЕНП Дара Мърфи подчерта значението на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП за реализиране на политиките на Европейската народна партия.

„Последните европейски избори показаха, че ЕНП остава водещо политическо семейство в Европа. Благодаря на ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че партията показа отлични резултати в отминалите избори и е една от най-силните в ЕНП. Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова върши фантастична работа”, подчерта Дара Мърфи.

Президентът на ЕНП Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския се обърна към делегатите на конгреса чрез видеообръщение: „ЕНП винаги е разчитала на ГЕРБ и на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, затова и днес, когато започва изборната кампания в България, ние ще покажем нашето отношение към ГЕРБ. От вашия първи конгрес, вие - сеньорите, сте изразявали проблемите на гражданите на Европа. Вие носите посланията на ЕНП – християндемократичните ценности, солидарност и отговорност”, каза по време на приветствието си той.

През годините, в които е създаден Европейският съюз на гражданите-сеньори към ЕНП, сме реализирали стотици идеи и инициативи, с които да помогнем на хората от нашето поколение да подобрят живота си и сме дали възможности да помагат на другите”, каза на свой ред проф. Николай Андреев, зам.-председател на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП и председател на СГЕРБ.

В обръщението си към делегатите в конгреса той подчерта основната роля на ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за развитието на България и поставянето в дневния ред на Европейския съюз темата за Западните Балкани.

„Благодарение на премиера Борисов България е фактор в европейската политика”, каза още проф. Андреев.

Приветствие към делегатите на десетия конгрес на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП отправи и областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева.

„ЕНП продължава да бъде водеща партия в Европа, защото винаги подкрепя и разчита на младежката дързост, женската сила, предприемаческия дух, но най-вече на мъдростта на старейшините. За мен е привилегия и чест да приветствам мъдростта на Европа в най-слънчевия град на България – Сандански.”, каза Даниела Савеклиева.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет