Галъп: ГЕРБ = 30 %, БСП = 18%

  • 19 март 2012 11:31

  • 2424
  • 5
Галъп: ГЕРБ = 30 %, БСП = 18%
©

Управляващата партия запазва нивата на подкрепа от месеци насам, обяви пред БТВ Първан Симеонов от "Галъп интернешънъл".

Правителството преживява традиционно критичния зимен период. По думите на Симеонов критичната точка в това управление е била в края на миналата зима, когато избухнаха скандалите с флашките, протестите по улиците заради повишаването на цените.

Първан Симеонов съобщи, че ако изборите бяха днес, за ГЕРБ биха гласували 30% , за БСП - 18%, за ДПС - 6%, за Синята коалиция - 4%. Според проучването на социологическата агенция 36% от българите не биха излезли да гласуват.

На въпрос, ако има партия на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 за кого бихте гласували, 28% от гражданите са отговорили, че биха гласували за ГЕРБ, а резултатът на Кунева би бил такъв, какъвто получи на изминалите избори, уточни Симеонов.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 ще има критичната роля в следващата парламентарна конфигурация, тя ще държи ключа, а не ДПС. Кунева се опитва да представи себе си като антисистемен играч, нещо като Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с обратен знак, обясни Симеонов. Според него най-голямото достойнство на бившия еврокомисар е експертност и опитност, на които тя залага, но които може да се превърнат в нейното най-голямо проклятие. "Българите предпочитат някой нов човек, гласуват за биографична чистота, а не толкова за политики", подчерта Първан Симеонов, цитиран от БГНЕС.

За рязкото махане на министри Симеонов каза, че ситуацията преди 3 г. и сега се различава по това, че преди 3 г. резките движения се четяха като креативност, а сега има опасност да се четат като огледални образи, закърпване, паника.

Това, което Борисов успява да направи до момента е да направи ежедневието и политиката като успоредни реалности, каза Първан Симеонов.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2424 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.03.15 | 19:49

5
Ако тези подкрепящи приемат предложението ми да си направят "щастлива" държава с това правителство примерно на остров Болшевик ще бъда много доволен
Даниела

2013.03.15 | 19:48

4
Абсурдно е тези проучвания да са точни,сигурно са нагласени, а в последно време ми прави впечатление, че непрекъснато публикуват резултати от агенции, триумфиращи с подкрепата на България към ГЕРБ и Борисов. А ако наистина е така, тези 2000000 българи заслужават ДА СИ ПОНЕСАТ последствията от смахнатото"управление"И да тънат двойно повече в мизерия ,спрямо останалия електорат, затова, че ни натрисат такова ЗЛО!!!!

2012.03.20 | 16:39

1
Няма как, да не се отчете смехотворното присъствие на широко рекламирания за 17 т.м. "всенароден протест срещу безобразията в България". В цялата страна излязоха няколкостотин души ,а в двумилионна София едва стотина. Очевидно, мнозинството българи одобряват управлението на ГЕРБ ,независимо от многото гафове или предпочитат ГЕРБ пред алтернативата ,някой от старите политически играчи да се върне на сцената. Докато не се появи реална нова алтернатива ,ГЕРБ ще са без конкуренция.
ПИЧА

2012.04.13 | 15:30

3
БЕЗИМЕННИЯ, АЗ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ АКО СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ С ВЪПРОС... С ГЕРБ ИЛИ БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО, НАРОДА, ЩЕ ИСКА ВТОРОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ И ЩЕ БЪДЕ СТО ПЪТИ ПО- ДОБРЕ!!!!

2012.04.13 | 15:30

2
Галъп да си го заврът отзад!Няма да спрете с платените си лъжи!Бойко е кретен!Цяла държава да те плюе,а ти да си мислиш че вали дъжд!С лъжа ги взехте тези избори и с лъжа се мъчите да промивате главите на хората с такива статии!

Добави коментар

Водещи новини