Екатерина Захариева ще се срещне с министъра на външните работи на Република Индонезия Рътно Марсуди

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще се срещне индонезийския министър на външните работи Рътно Марсуди на 15 септември 2019 г., съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Това е първо посещение на външен министър на Индонезия в България от 25 години насам.

Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на ще приеме Рътно Марсуди в Министерството на външните работи за разговор на четири очи в 15.30 часа, в 15.45 часа ще се състоят пленарни разговори между двете делегации, а в 16.30 часа министрите ще направят изявления пред медиите.

Рътно Марсуди е първата жена - министър на външните работи на Индонезия, страна със стратегическо географско положение между Индийския и Тихия океан. Това е най-голямата мюсюлманска държава в света. 87% от нейното 262-милионно население изповядват исляма. Индонезия е и третата най-многолюдна демокрация в света.

Коментари

  1. 2019.09.14 | 20:51

    За мигранти или за политическо убежище ще си говорят на 4 очи. Някой да предупреди тази нахилената, че там бесят за наркотици.

  2. 2019.09.14 | 18:01

    tocno tam e miastoto na grobarskite prestapnici vav tretiat sviat pri svoite kolegi prestapnici vece evropa tezi izrodi ne gi broi za jivi.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет