БСП: Усещането за край предизвиква тревога в управляващите

  • 10 септември 2019 09:58

  • 2221
  • 9
БСП: Усещането за край предизвиква тревога в управляващите
© Булфото/архив

Усещането за край предизвиква тревога в управляващите. Думите на Борисов, че очаква мръсна кампания описват неговите действия. Това заяви народният представител от ПГ на „БСП за България” Иван Иванов по БСТВ, съобщиха от пресцентъра на партията.

,,Това, което се случва в последните дни, е изключително брутално спрямо всички негови опоненти, независимо от какъв цвят", коментира Иванов.

Той беше на мнение, че Борисов се опитва да сплаши отрано своите опоненти и изрази очакване подобни неща да се случат и в други градове в страната, където се очаква ГЕРБ да загуби.

,,Посягането на свободата на словото означава, че не биха се посвенили да посегнат на каквото ѝ да било в тази държава. Във вътрешната комисия в парламента това ще бъде сериозна тема на разговор, представителите на левицата ще искаме бъде извикан министърът”, обясни социалистът.

Относно предстоящите местни избори, социалистът увери, че БСП се готви сериозно за тях.

,,Този олигархичен модел, превърнал местната власт във феодални владения, отврати хората. Властта, която получиха ГЕРБ на предните местни избори, беше изконсумирана по най-отвратителният начин”, посочи Иванов. Той обясни, че очаква сериозен протестен вот срещу такива управници.

,,Разбирането за политика на Борисов е плямпане, защото реалната политика се прави в момента от опозицията. Законите, които ние предлагаме, са продиктувани от нуждите на хората и това изразяване на волята на гражданите очевидно за него е плямпане”, коментира социалистът. Той заяви, че това е обида за българския народ, но вероятно ще чуем подобни грубости от него и в следващите дни.

,,Борисов е изнервен вследствие на това, което ще се случи в София –той ще загуби бастиона си. Емблемата на Фандъкова е ремонт на ремонтите. Столичани виждат добре какво се случва и ще има промяна'', категоричен бе Иванов.

,,Трябва да се подходи сериозно премиерът да не може да харчи безконтролно парите на гражданите и да се раздават на калпак. Борисов не спазва Конституцията да се отчита в НС, а парламентът продължава да действа като негов гумен печат'', заяви народният представител. Той коментира, че първата работа на управляващите е била да захлупят парламентарния контрол, за да се сложи похлупак на всичко, което излиза наяве и по този начин да се заглуши опозицията.

,.Най-важната задача на НС е да се приеме бюджет за 2020 г., където трябва да се вкарат много важни политики за развитието на държавата. БСП показа, че може да създава алтернативни политики и миналогодишният бюджет го доказва. Всичко, което ние предложихме, но не беше прието, впоследствие беше финансирано еднолично от Борисов с държавни пари'', завърши Иван Иванов.

Последвайте канала на

Novini.bg
2221 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Пенсионер

2019.09.10 | 18:25

9

Уж няма свобода на словото, а пишете против управляващите. Как става без свобода?

Пенсионер

2019.09.10 | 16:29

8

Край няма да има,докато ходите да си губите времето по избирателните секции!

Стихия

2019.09.10 | 15:08

7

Краят на червената чума идва...Решетников изгонен, Нинова бяга в Русия, Щатите гонят синчето...Манолова отива клоун в цирка...

Яна

2019.09.10 | 13:54

6

Дано скоро някой ден настъпи вашия комунистически край ,че ми втръснахте вече

2019.09.10 | 13:15

5

И на предишните избори пак брущолевихте същото червени бокл.ци.Но неви се получи нищо сега пак щесте същите.

Пенсионер

2019.09.10 | 12:51

4

Кактв край другари ,не виждате ли ,че вашият вожд ви довърши?

2019.09.10 | 11:47

3

Наистина тревожно!!Краят на БСП ООД ИМПЕКСА е предизвестен!!Ами то и пари няма, и на галева диплома го няма,и спонсорите под арест на оня гад гешев,и кранчето руско претворена....Тревожно,ама много !!!!

Vuzmezdie

2019.09.10 | 10:48

2

Че Партията е дърта и има деменция е ясно, но защо партийците рисуват картина като онзи епизод от филма "Полет над кукувиче гнездо", дето един луд вменяваше на другите луди, че гледат на живо спортно състезание. Лудите се държеха като истинска публика на истинско състезание, но всъщност такова нямаше, бяха си в лудницата. Ей такава тактика ни вменяват другарите, но като кажат нещо в ефир, те най-напред се огледат и учудят, как може да се каже такава опашата лъжа, но се оглеждат дали и други са се хванали на нея, че да я повторят и потретят. Само, че не казват след изборите Кори, Кирето и другите тупани ще подадат ли оставка като отново паднат. А може би пак ще гледаме филма и пак ще сме публика!!!

праведен

2019.09.10 | 10:35

1

Ами че то края е всеки път така, а като приключи всичко, се оказва, че краят сте вие !

Добави коментар

Водещи новини