Румен Петков поздрави Медведев за резултатите на „Единна Русия“ на местните регионални избори в страната

  • 09 септември 2019 14:47

  • 850
  • 2
Румен Петков поздрави Медведев за резултатите на „Единна Русия“ на местните регионални избори в страната
© ПП АБВ

Лидерът на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в поздрави министър-председателя на Руската федерация и председател на „Единна Русия" Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега за резултатите от местните регионални избори в страната. Това съобщиха от пресцентъра на ПП АБВ.

Петков изпрати писмо до Медведев, чрез което изразява огромното си задоволство от новината за постигнатите резултати на изборите в Руската федерация, които се проведоха на 8 септември 2019 г.

„В духа на дългосрочната стратегия за партньорство между нашите две държави, позитивната динамика на руско-българските взаимоотношения, както и въз основа на подписания между нашите две партии Меморандум за подкрепа, съвместни намерения и сътрудничество за укрепване на добросъседските ни отношения, Ви желая стабилни успехи, мъдри решения, правилен и конструктивен избор във всяко Ваше начинание! Искрено се надявам, че ще имате възможността да подпишете най-стойностните документи, ползвайки паметната химикалка по случай 140–та годишнина от установяването на дипломатическите отношения между Русия и България, която Ви подарих в знак на искрени приятелски отношения, както и че патриотичният календар, датиращ от 3 март, ще намери достойно място във Вашето работно пространство. Приемете нашия сърдечен дружески поздрав!", се посочва още в писмото, изпратено от Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
850 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.09.09 | 15:36

2

Де.билът г.ъзолизец Румен Петков дали го е поздравил за резултати в Мoсква и най вече за тези в Хабаровск, където " Единна Русия" има ЕДВА 12,5 % от гласовете ВЪПРЕКИ

"Демокрацията" В РУСИЯ!

Баси и олигофренният Пикльо!

кокиче

2019.09.09 | 15:34

1

да го е..ба и дъртия мръсник руска подлога

Добави коментар

Водещи новини