Караянчева изпрати покани до делегациите на държавите-членки на ПАЧИС за участие в Генералната асамблея на организацията през ноември в София

  • 03 септември 2019 17:47

  • 238
  • 0
Караянчева изпрати покани до делегациите на държавите-членки на ПАЧИС за участие в Генералната асамблея на организацията през ноември в София
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание и председател на Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество (ПАЧИС) Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изпрати покани за участие в Генералната асамблея през ноември в София до делегациите на държавите-членки на ПАЧИС.

Това стана на среща с генералния секретар на ПАЧИС Асаф Хаджиев, който е на работно посещение в България във връзка с предстоящия форум, съобщиха от пресцентъра на парламента. На официална церемония на 20 юни 2019 г. в Баку председателят на българския парламент пое ротационното шестмесечно председателство на ПАЧИС. България е решена като председател на Асамблеята да допринесе за засилване на интерпарламентарното сътрудничество и да постигне съществени резултати в името на гражданите от нашия регион, подчерта на срещата Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя отбеляза, че страната ни подхожда сериозно и отговорно към темите, които ще бъдат обсъдени от парламентаристите от Черноморския регион по време на 54-ата Генерална асамблея на ПАЧИС в София през ноември. Организацията на форума в нашата столица вече напредва и вярвам, че ни предстои един ползотворен форум с участието на парламентаристи от всички държави-членки на организацията, добави председателят на Народното събрание.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на поздрави генералния секретар на ПАЧИС Асаф Хаджиев с преизбирането му на поста по време на Генералната асамблея на организацията в Баку.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
238 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини