АБВ готови за коалиция с БСП

  • 03 септември 2019 14:39

  • 722
  • 1
АБВ готови за коалиция с БСП
© АБВ, пресцентър

АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка са готови да се коалират с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за местните избори. Това заяви в политическа позиция заместник-председателят на ПП АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка и областен координатор на партията в Пловдив Владимир Маринов, съобщиха от пресцентъра на партията. От АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка са убедени в необходимостта от възраждането на българската левица.

„ПП АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка и сега има влияние в местната власт, но неминуемо за това са правени компромиси. Много важно беше обаче тези компромиси да не минават границата на политическото всеядство. Пример за това е община Родопи, в която Маринов не постъпи егоистично и се отказа от кметския мандат в името на това левицата да се утвърди като фактор на промяната в политиката. „От самото си създаване АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка е в битка. И сега с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е водим интензивни разговори в множество общини. Особено успешни са те, когато на първо място поставим принципа на равнопоставеност. Именно там намираме най-правилните решения. Приемаме положително и смятаме за правилен подхода да потърсим съюз с всички леви партии и да се явим заедно на изборите за кметове и общински съветници наесен. Оптимисти сме, че там, където има вариант и структурите ни работят добре заедно, това ще се случи”, заяви Владимир Маринов.

По думите на Маринов целта на тези местни избори е политическата коректност, а не лицемерие. „Трябва да изпълняваме поетите обещания и способностите ни да променяме политиката, защото България е над всичко", заяви заместик- председателят на партията. И заяви съжаление, че не вижда подобна „жертва” в името на успеха от страна на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. „В АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка винаги сме се стремяли да обединяваме, а не да разделяме”, каза още той.

„Кой носи отговорността за несъстоялите се споразумения по общини, заради формални и дребни причини? Проблемът е, когато политически партньори до вчера се превърнат в опоненти, без за това да има ясно изразени мотиви и перспектива за развитие. Такива участници са непочтени играчи, които са забравили, че в политиката трябва да има морал", каза Маринов.

Той даде за пример Община Асеновград, в която лявото управление в момента явно е забравило кой е печелившия формат, зад който стои два мандата управление.

"А то се случи с участието на хора, които и в момента са в АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка и са част от успешното име Коалиция „БСП-АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка - Екогласност”.

„Но това не е толкова важно и хората, които вярват в АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка ще го преглътнат, защото знаят, че важното е левицата да печели избори. ПП АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка е единствената лява, патриотична формация и незаобиколим фактор в лявото пространство, извън традиционната БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Радвам се, че колегите от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е успяха да оценят това и в немалко общини успяхме да направим отлични листи, да издигнем печеливши кандидадатури за кметове на общини и на отделни населени места. Нашите кандидати са максимално близки до избирателите, хора с опит, потенциал, с характер и воля за победа, допълни Маринов.

Той подчерта, че успехът се постига с действия и отсъпки. Той изрази съжаление, че в Перник например колегите му от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не са успели да разберат формулата на печелившия и са подходили надменно и реваншистки към преговорите за общо явяване на изборите през октомври.

„Няма да пестим усилия, за да постигнем успех. Цялото ръководство сме единни, защото АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка заслужава да бъде чута и да покаже потенциала, с който разполага", допълни още той.

По думите му тези избори ще бъдат успешни за АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка и благодари лично на председателя на партията Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в за огромните усилия, които полага, за да бъде АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка сила в политическото пространство.
„За мен е удоволствие да работя с такива хора, като всички в АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка. Убеден съм, че ще се поздравим с успех наесен”, заключи Владимир Маринов.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
722 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Миланов

2019.09.03 | 15:04

1

Така ли?!?!?Що не се наду*ят на Бойко пак,,,,мръсни предатели...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини