Политолог: Само българите могат да накажат управляващите

  • 26 август 2019 09:46

  • 2154
  • 8
Политолог: Само българите могат да накажат управляващите
© Pixabay

"Само българските граждани могат да накажат управляващите, като ги сменят. Борисов няма основание да подава оставка. ГЕРБ се намират в най-добрата си кондиция от началото на третия си мандат. Най-малко вероятни към днешна дата изглеждат предсрочни парламентарни избори", каза пред БНР политологът Петър Чолаков.

По повод предстоящата надпревара за кмет на София той заяви: "Не съм сигурен, че на втори тур, какъвто се очертава между Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, г-жа Фандъкова ще загуби. Някои хора с отвращение ще отидат да гласуват за нея". По думите на политолога Манолова е много особен кандидат, защото стана омбудсман под благосклонния поглед на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и на партия ГЕРБ.

Чолаков коментира предстоящия избор на главен прокурор и то дни преди местните избори. "Темата за главния прокурор, за предопределения избор на г-н Иван Гешев ще бъде използвана от опозицията. Не знам доколко тя ще се окаже точката, която ще преобърне нещата. Това е тема, която не афектира българските граждани", коментира той в предаването "Преди всички" по БНР.

Според него президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на може да се намеси в избора на обвинител номер едно, като върне кандидатурата на Гешев. "Виждате, че започват да се създават сериозни настроения в обществото и не изключвам президентът да се намеси", заяви Чолаков.  

Във връзка с възникналото напрежение в неделя между премиера и президента, политологът заяви, че скандалите не са в президентството, а в Министерския съвет и припомни горещите теми БАБХ, НАП и т.н.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2154 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Избирател

2019.08.26 | 10:17

2

Няма да има НИКАКЪВ втори тур! Това са инсинуациите на червените социолози и политолози!

Селянката и ку.рва на галевите престъпници,
Мая Костинбродска от село Жиленци, Кюстендилско, НЯМА Абсолютно НИКАКЪВ шанс

срещу

Възпитаната, образована, скромна и трудолюбива Йорданка Фандъкова, истинска Софиянка, родена и израсла в ГРАД СОФИЯ!

ФАНДЪКОВА ЩЕ СПЕЧЕЛИ С РАЗЛИКА!


до червената Ванюшка от село ПС

2019.08.27 | 12:04

8

Ванюшка, забравих само да допълня, че Фандъкова предподава в едно от най добрите училища в София 73то СОУ! Научи си по добре урока, пак нещо не сте догледали на Спосрано 20 с най голямата селянка в и на БЪлгария Говнелия, Импексовата крадла от село Крушовица!

до червената Ванюшка от село

2019.08.27 | 12:00

7

червено завистливо боклуче, 35 то училище с изучаване на чужди езици в Самоков ли е нагла червена нахалнице!
То и Пирински е роден в Ню Йорк, ама е един ГОЛЯМ червен селски боклук!
Между другото МАЯ Констинбродска е расла в село Жиленци и е ду.хала още от малка п.ишките на Галевите!

Ваня

2019.08.26 | 16:54

4

Към Избирател: Фандъкова е самоковска селянка, преподавала в училище до 8-ми клас! И нито е роденав София,нито е израсла в София! Разбра ли?!Не манипулирай!

а ?

2019.08.26 | 21:33

6

Те българи останаха ли вече ?
Че гледам само руски и американски слуги.

Яна

2019.08.26 | 17:13

5

Сменете ни с приватизатор номер 1,червената мафиотка

а

2019.08.26 | 10:36

3

Този е поредната герберска подлога. Народа може да накаже всички политици, като вземе сопите, но в света няма по-заспал народ, така че това никога няма да се случи!

2019.08.26 | 10:15

1

e otkade balgari bre petarco vsicki po inteligentni i razumni hora napusnaha tazi darjava i ostanaha ciganite te sa glavnite izbirateli na pravitelstva vav balgaria a ne balgarite petarco.

Добави коментар

Водещи новини