Меглена Кунева: Не съм част от политически картел

  • 14 март 2012 15:26

  • 969
  • 2
Меглена Кунева: Не съм част от политически картел
© Булфото

На пресконференция бившият еврокомисар Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 заяви, че не прави "вождистки проект".

"Това не е лидерски проект. За мен това, което съм казала в кандидат-президентската кампания, важи с пълна сила. Има политически картел и аз не съм част от него", заяви Кунева, помолена да коментира твърденията, че попада в евентуална коалиция с премиера, Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, и други.

Според бившия еврокомисар, сега Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е в коалиция. "Синята коалиция участва с двама зам.-министри, Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, подкрепя премиера, така че тази коалиция е оформена", заяви тя.

Запитана дали договорът й с БНП "Париба" й забранява политическа дейност и дали това я спира да направи партия, Кунева подчерта, че тя няма мениджърски договор и че е в неадминистративен борд, както и че е единственият източноевропеец, поканен там.

Припомняме, че преди дни Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 обяви, че напуска НДСВ и изрази готовност да създаде нова партия, ако нейните привърженици го пожелаят.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
969 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.03.20 | 21:10

2
Мъка другарко Пръмова ,взели били сградичката ,на твоя финансов благодетел Иво Прокопиев ! Мъка !
42

2012.03.20 | 21:10

1
Разбира се,че няма да прави коалиция с Герб,заради "хората" ще е принудена да се жертва и ще направи коалиция с БСП като Симеон.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини