КПКОНПИ не установи конфликт на интереси по отношение на президента Румен Радев

КПКОНПИ не установи конфликт на интереси по отношение на държавния глава Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и е прекратила производството по сигнал срещу него в останалата му част. Това става ясно от решение на комисията.

От комисията обобщават сигнала срещу президента, в който се посочвало, че са налице съмнения за конфликт на интереси и облагодетелстване чрез служебно положение на Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в качеството му на командир на ВВС във връзка с назначаване на Десислава Генчева (в момента Радева) на два щата, въпреки че втория такъв - пиар на ВВС, по правилник трябва да се заема от военизирано, а не от цивилно лице, каквато е тя. В него се казва още, че ВВС е плащало наем на жилище, което обитава Десислава Генчева в гр. София, в което е живял с нея и самият Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е закупил жилище в гр. София през 2010 г. от 143 кв. м. за 168 хил. лв., което е под пазарните цени на имотите за периода в района. През 2005 г. е закупено ведомствено жилище от Министерство на отбраната и едновременно с това, неправомерно е ползвано под наем второ ведомствено жилище. Апартаментът е продаден през 2007 г.

Според комисията в изпратения по електронен път сигнал срещу Радев не са се съдържали данни за нарушение на отменения Закон за предотвратяване и установяване на конфликт на интерес. От КПКОНПИ отбелязват още, че твърденията в сигнала касаят правни действия - сключване на договори за наем и договор за покупко-продажба на недвижими имоти, извършени от Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на в качеството му на физическо лице, участник в гражданскоправния оборот, а не като лице, заемащо публична длъжност. Както и че не е налице свързаност между Радев и Десислава Генчева преди датата на сключване на гражданския брак.

Комисията посочва, че не е установен конфликт на интереси поради липса на частен интерес на Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на или на свързано с него лице.

Коментари

 1. 2019.08.05 | 16:23

  TO SIGURNO ZA GERBAWITE IDIOTI IMA[E !!! HA HA HA

 2. 2019.08.05 | 14:16

  И за малоумние е ясно,че има конфликт на интереси, само за КОНПИ няма такъв!

 3. 2019.08.05 | 13:27

  Както виждате,чист политик няма.Бай Ганьо ви го е казал преди сто и кусур години-всички са маскари.

 4. 2019.08.05 | 12:58

  Защо няма сигнали за имуществото на кметовете от ГЕРБ,които тънат в лукс и са осигурили с имоти деца,внуци

 5. 2019.08.05 | 12:41

  Хора, разбрахте ли, че
  можете да купувате жилища на много ниска цена, щом не сте президент,
  премиер, министър, депутат и още много други от другата зооградина. Но
  това, че Руменчо като командир на ВВС е НАЗНАЧИЛ ЛЮБОВНИЦАТА СИ НА ДВЕ
  ДЛЪЖНОСТИ ЗА ВОЕННИ И ПОЛЗВА ПОД НАЕМ ЖИЛИЩЕ НА ВОЕННИТЕ И ВОЕННИТЕ СА
  ПЛАЩАЛИ НАЕМА НА ЛЮБОВНИЦАТА МУ, това НЕ е конфликт на интереси!?!?!?
  Затова НАРОДЕ ВЛАЧИ, до като не си станал ПРЕЗИДЕНТ И ....т.н. УРАААА, СВОБОДА!!! 6. 2019.08.05 | 12:31

  Назначаваш жетата с която живееш под един покрив на два щата,там където си шеф и после заплатите й влизат в общия бюджет.Закрийте тази кочина.

 7. 2019.08.05 | 12:05

  РУМЕН ИБРИКА И СЛАВИ МИНЕТА

 8. 2019.08.05 | 11:51

  А вие очаквахте ли друго аз не

 9. 2019.08.05 | 11:44

  СЛЕД. КАТО. РАДЕВ. РАСПИСА. БЮДЖЕТА. НА. ТИКВАТА. ЗА. Ф 16. И. ГО. УВЕКОВЕЧИ. НА. ВЛАСТ. ТАКА. ЧЕ. И. ПИКЛИВИТЕ. МУ. ВНУЧЕТА. ДА. НА. УПРАВЛЯВЬТ. ОЩЕ 200 ГОДИНИ ..... ПРЕЗИДЕНТА. Е. ВЕЧЕ. ЧОВЕК НА. ТИКВАТА. И. УСА ....ФАКТ ....ХА ХА ХА ХА

 10. 2019.08.05 | 11:23

  ГРИПЕДЕР

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет