Депутатите ще обсъдят отново промените в Закона за държавния бюджет, свързани с финансирането на партиите

  • 24 юли 2019 07:23

  • 235
  • 0
Депутатите ще обсъдят отново промените в Закона за държавния бюджет, свързани с финансирането на партиите
© Novini.bg

Парламентът ще обсъди отново промените в Закона за държавния бюджет за 2019 г., свързани с финансирането на партиите, върху които президентът наложи вето.

Това сочи проектопрограмата на Народното събрание за седмицата. За петък, като първа точка, се предвижда обсъждане на президентското вето върху договорите за покупка на самолети F-16 Block 70. В проекта е второто гласуване на изменения в Изборния кодекс, отнасящи се до машинното гласуване.

Предлага се депутатите да разгледат на второ четене и поправки в Закона за водите, както и в Закона за културното наследство. Проектопрограмата включва също второто четене на изменения в Закона за железопътния транспорт.

Предвижда се също депутатите да обсъдят промени в Закона за мерките срещу изпирането на пари, както и в Закона за физическото възпитание и спорта. Второто гласуване на промените в Закона за военното разузнаване е предвидено като трета точка за петък.

Парламентарният контрол включва разисквания по питане към здравния министър Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през за политиката на Министерството на здравеопазването по отношение на кадровото обезпечаване с медицински специалисти.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
235 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини