Пенчо Милков: БСП не спекулира с темата за хакерската атака в НАП

  • 19 юли 2019 21:37

  • 1148
  • 5
Пенчо Милков: БСП не спекулира с темата за хакерската атака в НАП
© БНТ

От БСП сме за новите самолети и модернизацията на авиацията, но не трябваше сумата за F-16 да се дава накуп. Това заяви депутатът от ПГ на „БСП за България“ Пенчо Милков в предаването "Панорама" по БНТ.

"Президентът трябваше да наложи вето върху целия закон за финансирането на партиите. Надявам се депутатите да уважат ветото", каза още той.

"Субсидията няма да остане 1 лев. Въпросът не беше за 1, 4 или 5 лева, а да се преосмисли модела", допълни Милков.

"Отварянето на вратата за неограничено финансиране на партиите е грешно. Политическите партии трябва да защитават гражданите, а не интересите на фирми", разкри депутатът от БСП.

"Демографията е тема, която наистина трябва да засегнем. Целият научен ресурс трябва да се обедини около демографската криза", категоричен бе Милков.

"БСП не спекулира с темата за хакерската атака в НАП. Чрез откраднатите данни могат да се теглят онлайн кредити. Управляващите трябваше да действат бързо и да уведомят гражданите какво да правят", коментира пенчо Милков темата за хакерската атака в НАП.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1148 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Горанов

2019.07.20 | 08:39

5

,,Ако потърпевшият докаже ,че е засегнат от хакерската атака,Дуржавата, застава зад него"
Дрън,дрън,дръъъннн...!Върви доказвай ако имаш излишно време,нерви и средства....!Горанов,не стига че допуснахте това,сми сте и нагли да ми давате такива ,,умни" заключения...!
ОСТАВКА-в нормална Държава...!!!

2019.07.20 | 08:34

4

Какво да спекулира БСП...?!То и на най-простият стана ясно в каква скапана държава,с какво безотговорно и корумпирано правителство живеем...!

2019.07.20 | 08:00

3

Още двама специалисти

Парламентът не гласува, само сините кypви

2019.07.20 | 07:01

2

само долната седесарска сбирщина, изметта на обществото ни, само дeбилите от мутро-СДС-то са гласували да се дадат 4 милиарда за самолети за след 4 год., които и сега са морално остарели. Дори коалиционните дружки скочиха първи срещу тоя кypвенски акт на синята поквара.

Седесарски анални глисти

2019.07.20 | 06:56

1

Кой нормален човек - здравомислещ, неседесар, ще даде предварително пари за нещо, което ще му доставят след 4 години? Само разложения от разврат, венерически болести и наркотици седесарски мозък може да направи това,

Добави коментар

Водещи новини