Владислав Горанов: За сигурността на системите в НАП са похарчени милиони

  • 18 юли 2019 14:21

  • 473
  • 1
Владислав Горанов: За сигурността на системите в НАП са похарчени милиони
© Булфото (архив)

Министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва съобщи, че през годините за обществени поръчки по поддръжка на софтуера на НАП са платени милиони левове и са полагани усилия за подобряване на сигурността на системите на приходната агенция.

,,Със сигурност грижа за сигурността на системите е полагана и трябва да бъде полагана допълнително, въпреки че ето виждате в една от многобройните услуги се открива. Няма неуязвима система. Моля ви, нека да не героизираме тези, които изложиха данните на всеки един от вас на публичен показ и по този начин нарушиха правата ви'', коментира финансовият министър, цитиран от БНР.

Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, заедно с управляващия Групата на Световната банка Шаолин Янг, откриха в София Център за споделени услуги на банката.

Центърът ще предоставя корпоративна и технологична подкрепа за бизнес операциите на петте институции от Групата на Световната банка по целия свят. В него ще бъдат ангажирани голям брой IT специалисти и висококвалифицирани експерти.

Последвайте канала на

Novini.bg
473 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
аая

2019.07.18 | 14:46

1

То па само за това ли са давани милиони? От нашия джоб

Добави коментар

Водещи новини