Бойко Борисов: Стефан Константинов ще си ходи ако не влезе в час

  • 12 март 2012 08:07

  • 9438
  • 65
Бойко Борисов: Стефан Константинов ще си ходи ако не влезе в час
©

2013 г е ключова година, защото идват падежите от дълговете, които са натрупани от миналото правителство. Това заяви в предаването „Тази сутрин“ по БТВ премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той предварително е настоял да бъде излъчен репортаж от архива на телевизията от момента, в който властта се предаваше преди 3 години. Тогава става ясно, че има 550 млн. лв дефицит към юли 2009 г.

Когато влязохме във властта заварихме 7,2 млрд резерв, в момента е 4,3 млрд., посочи Борисов. Намалението той обясни с изплащането на пенсиите. Решението е взето от правителството на Сергей Станишев, който на последното заседание на кабинета е повишил плащанията с един милиард лева. Социалистите на практика са залагали голям растеж, а са харчили все едно са получили тези пари. Още тогава Николай Василев е казал на заседанието, че ако се харчи така следващото правителство ще остане на хляб и вода. Това се е правило с ясното съзнание, че не може средствата да дойдат от друго място, освен от резерва, убеден е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Идеята е залагайки финансовата бомба в бюджета, БСП да се върнат на власт, след като ГЕРБ не успее да се справи с управлението. Сега е необходимо финансистите да обмислят прехвърляне между 10 и 20% от Сребърния фонд който е 2 млрд. лв, посочи Борисов.

Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование ще си отиде ако не влезе в час, отсече Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Не може за 2010 г. да се вдигат цените на лекарствата и сега за броени седмици да ги върнем назад. Константинов носи вина по два пункта – върви след събитията и оставя друг да му вадят горещите картофи. Как може да не знае, че лекарствата се повишават, недоумява премиерът. Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование има още няколко дни да оправи проблемите в сектора и тогава ще реша окончателно дали ще бъде заменен. Защо уволних за една секунда Гергана Павлова, тя не е по-силна от мен, нито от министъра. Не Гергана Павлова, а Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование трябва да следи за цените на лекарствата, убеден е Борисов.

Да пукна, ако има черна каса, в която влизат парите от разликата на цените за лекарствата, зарече се Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. По отношение на наложения лимит за лечението на деца от специализирания фонд премиерът съобщи, че още днес ще разпореди да се изготвят промени в закона или да се премахне лимитът от 180 000 лв. Размерът на тавана е по предложение на министъра на здравеопазването, припомни Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Защо след като тази година са дадени 3,5 млрд лв за здравеопазване е необходимо да има този лимит, недоумява премиерът. В момента има съвет, създаден към фонда, който взема решение на кое дете да бъдат отпуснати средства, при положение, че има НЗОК, която разпределя 2 млрд.лв. На кого е нужно това, попита Борисов. Затова е необходимо да се промени закона плащанията да преминат към касата, обясни премиерът.

На въпрос за оценките, направени от депутатите на ГЕРБ за дейността на министрите от правителството, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г съобщи, че с най-ниска оценка е здравният министър Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование. Този път депутатите са по-хитри и вече не ме оценяват. Страхуват се от мен, имат респект и това е нормално, похвали се Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. ГЕРБ дойде на власт с желанието да бъдем морални и държим докрай на принципите си. Сега депутатите знаят, че ако направят нещо и аз разбера ще стане лошо, добави премиерът.

По отношение на скандала в БСП между Сергей Станишев и Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в премиерът отново подчерта, че Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в не се е държал като президент през последните месеци от своя мандат. Видя, че нищо няма да се получи с АБВ и цяла година градеше политическата си кариера. Забавлявам се искрено, когато слушам Станишев и Първанов, че били против коалиция с ГЕРБ. Никога никой не им е предлагал подобна коалиция. Няма по-изгодно за ГЕРБ да управлява заедно с някой друг във времето на най-тежката икономическа криза, припомни Борисов. По-тежка от сегашната ситуация е само войната, убеден е премиерът. По отношение на вероятните партньори на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г подчерта, че най-близо до ГЕРБ е Синята коалиция, Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, и Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Аз съм за защита на частната собственост във всякакви форми. Ако крадец влезе в селски двор и открадне прасето на старците, това е равносилно на някой да му фалираш фирмата. Ако аз бъда инициатор на промени, които оправдават убийството при този случай, ще бъда упрекнат, че не действам европейски, подчерта Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Въпреки това обаче той уточни, че ако подобен проект бъде внесен в пленарна зала, ГЕРБ ще го подкрепи.

Последвайте канала на

Novini.bg
9438 65

Свързани новини

Коментари 65

Добави коментар
ГЕРБЕРАСТИ-ПЕДЕРАСТИ

2012.03.13 | 22:46

65
Искам да попитам, симпатизантите....ПО-ТОЧНО, ПОДАННИЦИТЕ НА НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО БОКО-ТИКВАТА I,1.НИМА ВИ ХАРЕСВА ДА ВИ НАРИЧАТ "ЛОШ МАТРИАЛ"2.НИМА ВИ ХАРЕСВА СЛЕД ЖЕСТОКАТА СМЪРТ НА МИРОСЛАВА,ПРЕМИЕРА-СЛЪНЦЕ, ВМЕСТО ДА ИЗРАЗИ СЪЧУВСТВИЕ,ПОЧНА ДА ХОКА ОПЕЧАЛЕНИТЕ РОДНИНИ(ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, ЧЕ СТЕ НА ТЯХНО МЯСТО!)И ДА СЕ ШЕГУВА С ЦЕЦО-КРАДЕЦО,ЗА ПЪРЖОЛКИ, ЗА КУЧЕТО ОТКРИЛО УБИТОТО МОМИЧЕ!!!3.ДА СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ(ЗАЕДНО С НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ДЯНКОВ)ДОКАРВАЙКИ ХОРА ОТДАЛИ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ НА НАУКАТА,ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА!!!4.ХАРЕСА ЛИ ВИ,КАК НЕАНДЕРТАЛЕЦА БОРИСОВ СЕ ПОДИГРА С СЪЮЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ ХУДОЖНИЦИ,ПРИНУЖДАВАЙКИ ХОРА НА ИЗКУСТВОТО В ИЗБЛИК НА БЕЗПОМОЩНОСТ,ДА МУ ПРЕДЛАГАТ...О,БОЖЕ ГОСПОДИ ЗВАНИЕТО "ПОЧЕТЕН ХУДОЖНИК"!!!5.НИМА ВИ ХАРЕСА, КАК С ТИПИЧНАТА СИ АРОГАНТНОСТ "ПРАТИ" ВСИЧКИ БЕЗРАБОТНИ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, ДА СТАВАТ ОВЧАРИ,И ДА САДЯТ КАРТОФИ.....И ОЩЕ И ОЩЕ....ТОЗИ НЕУК,АРОГАНТЕН,КРАДЛИВ,ВИСОКОМЕРЕН....ТОЗИ ДИКТАТОР, КОЙТО ЕЖЕДНЕВНО ПОТЪПКВА ДЕМОКРАЦИЯТА,ТОЙ И НЕГОВАТА КРАДЛИВА БАНДА...ПИТАМ ВИ, ТОВА ЛИ Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ?!
Цезар

2012.03.13 | 22:46

64
Исусе... Даниела!Сляпа ли си или се правиш на такава.Скъса се да плюеш по ГЕРБ без да имаш аргументи и доводи с които да защитиш Серго,Костов или Доганчу които 20 години бяха на власт и не направиха нищо.Ох...чакай бре сега се сещам какво направиха СиБанк,Лукойл,Пампорово и много много още такива далавери.Една магистрала ми я приказваха 10 години.Дойде Бойко каза направи го.Дори да е бил бодигард на Бай Тошо още по-добре.При Бай Тошо билет на автобуса 5ст,една баничка 20 ст.И забележи една баничка стана по 1 лв.Едни цигари от 1,30 лв станаха 4.60 лв всичко това по времето на гореспоменато "трио".Ако Бойко бе комунист всичко щеше да бъде национализирано откъдето да идват приходи в държавната хазна. На Станишко трика да спечели едни избори е следният вдигането на пенсии малко.Понеже пенсионерите са много в тая държава.Добре им дошло на тях.За останалото не го е грижа.Трябва да си пълни душицата той,да не стой гладен и на студено.Той хал хабер си няма как се изкарват едни пари,освен да краде. П.П.За малко да забравя...а 6-те Майбаха които купиха за по 1 млн лева БСП?!Нещо за това няма ли да кажеш?
Даниела

2012.03.13 | 22:46

63
О, Цезаре, безмълвна останах от твоята гениална ,бойковистка мисъл... Пак повтарям, понеже темата, кой по по-най е краднал(дали БСП, дали Костов, дали НДСВ или , о Юпитер, ГЕРБ , но не , те не от КРАДЛИВИТЕ, ТЕ РАБОТЯТ деноношщно за благото на народа) е вече банално повтаряща се, не желая да я коментарам.Вълнува ме, ХАОСА, БЕЗПАРДОННОСТТА ,ШУТОВЩИНТАТА НА ПРЕМИЕРА .Икономическата бъркотия, политическия абсурд, които много "ДОБРЕ" ни представят пред светаИнтересува ме, същите тези ненужни според пенсионери(виждайки ги ежедневно в магазините) как с треперещи ръце си броят стотинките и смятат бавничко за какво да им стигне... Това не е популизъм, популизъм е ЕЖЕДНЕВНИТЕ медийни изцепки на ТИКВАТА ТИ.Точно преди дни минах през отсечката на магистрала Тракия , гордостта на НЕАНДЕРТАЛЕЦА: дупка до дупка, по подобие на това подобие на глава, което стои на дебеловратия Бойко І Мутрогенски. Интересува ме, че заради такива ЗОМБИТА като теб, всички ще го отнесем. И пак ще ти кажа ДОЛУ ГРОБ, да излезем от апатията, докато не станало прекалено късно...
Спартак

2012.03.13 | 22:45

62
АВЕ ЦЕЗАРЕ, ти мойто момче малко си на принципа; "Ти му викаш качи се, то ти вика н'ема да слезна"... те че са били "грабливи птици" (тези за които говориш) няма спор, но въздух имаше за "дишане" по тяхно време, а тоя ГАДИБОРД дет си се прехласнал по него с неговите определено НЕАДЕКВАТНИ РЕАКЦИИ - "падни" / "остави" (ако си бил в казармата ще хванеш нишката), който до края на мандата си ще вкара цените у нас в книгата на ГИНЕС и през ден на гол гъз вади по чифте пищови (зали, магистрали, молове) какво още трябва да направи, та да си извадиш главата от гъза веднъж за винаги (ти, скучаещите домакини на средна възраст и останалия верен електорат на партия; "Да откраднем за 60 секунди") и да разбереш в каква анална сватба си се наковал, че и на другите си го поставил с неправилните си движения в изборната урна - ТЪПАНАР, кое точно ти е по добре в момента бе келеш, 3/та година хората потъват, а като стигнат дъното Освалдо вади лопатата и копае още ... колко още трябва да се вдигнат; ток, вода, парно, бензин, хляб и т.н. че да 'земе да ти светне дефектната лампа бе...?! по времето на КОИ по точно (освен на Жан Виденов) е имало такова нещо... 3 години рева тоя и се НЕ НАРЕВА, защо не се откаже от власта ВЕЛИКИЯ ХАН, ТАЯ КРИВА РАКЕТА НА КОЯТО КОСМОСА ПОСТОЯННО И ПРЕЧИ... PS: Майбах в правителствените коли НЯМА БЕ ХОБОТ - к'во толко го даваш за пример, 'що не вземеш да споменеш Тойотките на БАТЕ за по 300000 с които дефилира насам-натам и да 'земеш да ги преброиш колко са накупени от тях - малко преди да почнеш да се изказваш!!!!!
Весо Маринов

2012.03.13 | 21:53

59
До края на месеца още 3 милиона представители на дребния и среден бизнес ще сключат договор с мобилен оператор за връзка на касовия апарат с НАП на стойност 72 лева годишен абонамент.Майната им и на ДКЕВР и на НАП и всички останали нещастници с техните таксички и данъци,който искат да заличат дребния и среден бизнес.Не е вярно, че ако си къдърен можеш да успееш и тук не само в чужбина, тук се печели само с шуро-баджанащина,картели и измама.Единственото хубаво на това управление е, че свършва вече и не е важно има ли за кой друг да гласуваме, а възможно най-бързо да изметем тези. ГЕРБ - на боклука на историята.

2012.03.13 | 22:45

61
Прав си,но шуро-баджанащината не е от вчера,а за касовите апарати и аз съм потърпевш вече 3 пъти ги сменям и то по няколко апарата....а дали е Бойко или друг българина все ще си лъже,защо не сме германци и само пискаме....ние лъжем,че плащаме те лъжат,че ни управляват .... докато чипа не се смени така ще е и след 3 поколения,как мислиш,че се пуска кокала ... от 44-та са го захапали и няма пускане ...всичко е оплетено като свински черва и няма разплитане и е лошо,че утях е и хляба и ножа,а и структурите ... Сега Кунева се сили,а тя каква е ....няма това си е един сценарии без край сцената е една,артистите са от една трупа само се сменя,а публиката си я знаем ... ние нямаме дупце да променим нищо,а ако някой реши и не е в наша полза сме готови да го разпънем .... Люшкаме се,а на едната,а на другата страна ... Алчността и завистта българска няма мярка .... И сме черногледи,а може всеки да си приказва за тоя и оня ...никой не ни е виновен,ние си ги избираме,а после никой не търси отговорност и не му се стои на площада иска от ФАЦЕТО ,да ама не от тук не става ...или излязат 100 човека а другоите ги гледат странно що за откачалници са това или тия които ръководят ги купят и им запушат устата .... и предатели сме и продажници,но най ни приляга да ЛАЕ МЕ И ДА СЕ ОПЛАКВАМЕ
R2D2

2012.03.13 | 21:54

60
Пореден тежък случай на корупция и лобистки интереси разкри председателят на Съвета по регионална политика и местно самоуправление към НС на БСП и депутат от ПГКБ Димчо Михалевски. Според него през последните зимни сезони се наблюдава рязко покачване на цените за зимното поддържане на републиканската пътна мрежа. „В документите, с които разполагаме са видни драстичните, необясними и скандални разлики в цените на снегопочистването в последните години. Договорите, сключени от това правителство облагодетелстват малък брой фирми, които са близки на властта и струват на държавата два пъти по-скъпо от предишните години", категоричен бе Димчо Михалевски. Депутатът от левицата припомни, че за 19500 километровата пътна мрежа на България в периода 2005- 2009 година са плащани по около 25 млн. лева за зимно почистване, докато всяка от зимите по време на управлението на ГЕРБ е струвала на държавата около 50 млн. лева. „За това колко пари са изтекли говори ясно фактът, че разликата за четири години възлиза на 100 млн. лева. За четири години безхаберие на министерството и агенцията изтича една голяма спортна зала!", възмути се Димчо Михалевски. Депутатът от левицата каза, че въпреки престъпното харчене на парите на данъкоплатците, видим ефект от почистването на пътищата няма. „Нещо повече- управляващите са предоставили цели 56% от почистването на пътната мрежа на България на три компании: „Трейс Холдинг", Холдинг „Пътища" и „Интегрирани пътни системи". Според Димчо Михалевски това е скандално, защото конкурсите за възлагане на поръчките за зимното почистване са проведени с очевидни ограничения и натиск, което е довело до липса на реална конкуренция в много от областите на страната. „Как иначе да си обясним факта, че в 11 от областите е имало само по една оферта, в 9 по 2 оферти, а в 5 от областите по 3? Да не говорим, че освен това договорите се оказват без обща стойност, тъй като съдържат само единични цени за няколко десетки видове работи", каза още Михалевски. Депутатът от ПГКБ обясни, че това се случва, за да може възлагането на обема от дейностите да се извършва месец по месец и то по субективната оценка на агенция „Пътна инфраструктура". „Така за едни изпълнители могат да се възложат големи по обем задачи, а за други- съвсем минимални", подчерта Михалевски. Според думите му фирмите спечелили конкурсите не могат да реализират никакви съществени инвестиции, а в масовия случай са на загуба, тъй като разходите им за гориво са многократно по-високи от отпуснатите суми за определен вид дейност. „Разбира се това не важи за избраните и приближени до властта фирми, които са си надписали тройни и четворни надценки за извършваните от тях дейности", категоричен бе Димчо Михалевски и обясни, че няма друго обяснение как в три съседни района има необясними разминавания в цените на снегопочистването, въпреки подобните климатични условия. Докато в Плевен то е струвало 2857 лева, в Ловеч цената била 780 лева, а в Габрово - 573 лева. „Заради тези драстични примери на корупция и облагодетелстване на приближени до властта фирми, БСП настоява за незабавно прекратяване и предоговаряне на условията на договорите за почистване и поддържане на пътната мрежа", отбеляза Димчо Михалевски и призовава прокуратурата и Сметната палата да се самосезират и да започнат разследване на случая.

2012.03.13 | 21:15

56
Чудно ми е ,че продължавате да водите задочни спорове с Даниела ,не ви ли стана ясно на всички ,че женицата е напълно луда.
Даниела

2012.03.13 | 21:16

58
Освен това, многоликите спорове ги водиш единствено ти,под различни никове, а от скоро и безличен. Или може би страдаш от раздвоение на личността?
Даниела

2012.03.13 | 21:16

57
Така ли, Джъдж? Освен, че си юрист, икономист, вече и психиатър:) Предложи самоотвержена, безплатна и квалифицирана помощ на Боко І , защото има сериозни проблеми, а май и кокаина и амфитамините прекалява, в последно време съвсем налудничаво изглежда и ръси от големи по-големи абсурди и безсмислици.
Даниела

2012.03.13 | 20:53

55
Богатството на Цветелина Бориславова може да бъде включено в антикризисната програма на правителството, възлизайки на над 1 млрд. лв..Цветелина Бориславова е доста по-мощен фактор от “Цанков камък”, щом “Цанков камък” се дава на прокурор, е редно премиерът “самоотвержено” да поиска прокурорска проверка и за приятелката си. МУТРАТА и МУТРЕСАТА да обявят състоянието си, като обяснят и как са се сдобили с него. Да се проверят обществените поръчки, които Цветелина Бориславова е спечелила от юли 2009 г. насам, когато ГЕРБ пое властта. Бориславова печели по 200 хил. лв. на ден.

2012.03.13 | 09:16

46
Даниелка чети или иди да домакинстваш : http://svet80.blog.bg/politika/2010/03/19/spisyk-na-chast-ot-oligarsite-v-bylgariia.513962
Даниела

2012.03.13 | 20:38

53
Зад привидния хаос стои стройна система на корпоративни лобита. 1. Дянков е назначен от финансовите конгломерати за да представлява интересите на МВФ,СБ и ЕЦБ.Няма да се учудя, ако преди края на мандата си вкара държавата на червено с 50-60 млрд външен дълг, преди това опуквайки изцяло РЕЗЕРВА. 2.Трайков е лицето на чуждите енергийни гиганти 3.Министър Стефан Константинов обгрижва представители на производители и вносители на лекарства в България, като яростно пази ЛЕКАРСТВЕНАТА мафия И т.н. всеки министър си има мисия , Под зоркия поглед ТИКВАТА, който отделно от другите сфери прибира процент от контрабандата, от ОЛИГАРСИТЕ.....Герберски ИДИОТИ, вземете си една пустееща земя, някъде..... в третия свят и си направете МУТРОГЕНИЯ, и ни освободете от ГНИЛОТО си присъствие.

2012.03.13 | 20:39

54
Вие идете защото тая я съсипахте за 65 години,мамка Ви и червени кръвопийци и не смейте да приказвате,а се скрийте и да не ви виждам още 100 години в нета ,а не да говорите глупости да сте наглеци .Хем сте осрани,хем сте нагли

2012.03.13 | 20:38

52
Даниелка умницата,и как ще станат 50-60 милиарда ,Даниелка я отиди да готвиш и да чистиш с прахосмукачката и не пиши глупости моля те или си намери друг форум например бг мама или вземи и роди някое дете,а не давай акъл и то просташки....Ако искаш може да ми разкриеш сценария на заговора,чакам:

2012.03.13 | 09:18

51
Понеже постоянно тук се говори за някакво заплащане затова, че плюем Герб, искам официално да запитам къде точно ги дават тия пари, защото така се чувствам прецакан. Аз със същият успех мога да плюя и всички предишни управляващи, стига само някой да ми плаща добре. Плюя по Герб просто защото в момента те се осират като управляващи. Иначе приемам всякакви оферти. А гласът си ще го продам на този, който за четирите години от управлението си ми даде европейска заплата.
Даниела

2012.03.13 | 09:18

50
ГРОБ: начело с ТИКВА І и до него пълни ИДИОТИ надолу по пирамидата на властта,тотално зависими от НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО. Ликвидира всякаква собствена мисъл - те са си ИДИОТИ, така че и без това собствените им мисли не струват нищо. Създаде една лоялна армия от ОЛИГОФРЕНИ, разчитащи на корупционни схеми - защото нищо друго не могат да правят. Купи медиите ГЕРГОВСКИ И ДЕ-ПЕ-САРСКИ, последното го казвам на ЗОМБИТАТА, дето си мислят , че БОЖЕСТВЕНИЯ е смачкал Доган) или пък ги заплаши, и има една лоялна свита , от слуги обясняващи надълго и нашироко на ВИДИОТЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ, колко е хубаво да бъдат управлявани от себеподобни идиоти. И целия този ИДИОТИЗЪМ, за да функционира му ТРЯБВАТ само две неща. Популизъм и корупция. АЗ НЕ СЪМ ОТ ИДИОТИТЕ , И ИСКАМ ЗА ДОБРОТО НА ВСИЧКИ НИ ДА СВАЛИМ ГРОБ!!!!!
АБВ

2012.03.13 | 09:18

49
Какво чакаш отивай в Сибир с гейчето да си правите комунизъм.
ГЕРБ - ОПАСНА ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

2012.03.13 | 09:17

48
Тъй като преди няколко дни негово светейшество Б.Борисов излезна със заключението че мислел като комунист,ние сме длъжни да си зададем въпроса - защо това е така? Както всички много добре знаем ,самият Б.Борисов е най-върл болшевик и един от хората, които отказват да си предадат партийната книжка , когато БКП се деполитизира ( ако въобще е възможен подобен израз) Приказките които със сълзи на поруменелите от преяждене свински бузки на въпросния политик, за това как "мръсните комунисти" убили горкия му дядо или пък тези за това как е останал милия, сирак на 35 години са за малоумни бабички по селата. Каква обаче е истината за агент "Буда" и неговите нови анални дружки : 1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4. Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерала от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП........ Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини