Живко Тодоров: Етичната комисия на ГЕРБ не трябва да е орган за разчистване на сметки

  • 08 юли 2019 16:50

  • 909
  • 6
Живко Тодоров: Етичната комисия на ГЕРБ не трябва да е орган за разчистване на сметки
© Нова телевизия

Посланията от конгреса бяха важни – че всеки трябва да съобразява своето поведение, да отговаря на определени морални стандарти, за да продължи политическата си кариера. Премиерът показа, че е гъвкав, че може да се развива. Това каза в предаването "Плюс-минус" членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен.

ГЕРБ не е това, което беше през 2009 г. показахме, че можем да се развиваме. В противен случай няма да можем да отговаряме на повишаващите се очаквания на българските граждани, заяви Тодоров.

Партията трябва да се развива, тя не може да бъде на един организатор. Трябва да се решават проблемите заедно, а да не се капсулира информацията до един или няколко души, посочи Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен по повод отстраняването на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа от ръководните постове в партията.

ГЕРБ е отворена към хората, готови сме да върнем тези избиратели, които по една или друга причина са се разграничили от партията. Местните структури на ГЕРБ са много силни, свършена е страшно много организационна работа, сигурен съм, че те могат да поемат сами кампанията (за местните избори - б.р.), коментира Тодоров.

По думите му раздялата на Цветанов с ръководните постове в ГЕРБ е преминала цивилизовано. Искаме не да правим балкански скандали, а да правим нещата по европейски начин и културно, както подобава на възпитани хора. Достатъчно скандали има и в парламента, и между различните партии, за да се стига и до вътрешнопартийни скандали. Смятам, че темата е приключена. Присъствието на Цветанов на конгреса беше силна идея – да покаже, че макар и като редови член, е готов да бъде в партията, заяви членът на изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Той коментира и създадената по време на Конгреса на ГЕРБ етична комисия на партията. Не бива да става като орган, който да разчиства сметки. По-скоро тази етична комисия ще има за цел да постави политиката на една различна основа – че освен закона трябва да се съблюдават и етични норми. Един политик трябва да бъде пример с нормите си на поведение, подчерта Живко ТодоровЖивко ТодоровЖивко Тодоров е роден на 21 септември 1981 г. в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „Ромен.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
909 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.07.09 | 00:12

6

Живко Тодоров не е лошо момче...!Но не знам защо ми напомня за...Косомола...?!

2019.07.08 | 23:01

5

Баце си направи бухалка в партията! Дисиденти няма да има до местните избори...Ще си ги буха профилактично, за сплотяване на колектива. След това Десислава ще стане кмет на София и ще му се дръпне акото навътре!

2019.07.08 | 17:41

4

Отивам да си направя евроатлантическо NGO за да не ме объркат съюзниците като дойдат да ни освобождават от комунисти и мутри.

2019.07.08 | 17:40

3

ЦЕЦО ИЗЛЕЗЕ НАЙ-УМЕН.

2019.07.08 | 17:39

2

бла-бла-бла

Дончо

2019.07.08 | 17:29

1

За каква етика говорят тези....като тази с която уволниха служителя на РИОСВ Враца заради сигнала, който подаде или тази етика с която си правиха селфита с Цветанов при уж освобождаването му от ГЕРБ.

Добави коментар

Водещи новини