Борисов за оттеглянето на Цветанов: Мен ме боли най-много

Приключи Националното събрание на ГЕРБ, което да гласува промени в устава на партията и в Изпълнителната комисия, предаде репортер на Novini.bg.

На форума присъстваха около 1200 делегати на партията от цялата страна.

Преди началото на форума във видеообръщение председателят на Европейската народна партия Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския заяви, че лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от самото начало разбира значението на местните структури за всяка една партия и изрази увереност, че промените ще бъдат стратегически за бъдещето на партията.

,,Искам да ви поздравя за победата на Европейските избори и най-вече специални поздравления за Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова, която бързо бе оценена в своя ресор, защото цифровизацията е бъдещето на Европа и на европейците и тя допринесе изключително много за това'', посочи Дол.

,,Оттеглянето на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е достатъчно е болезнена тема, така че нека да не я коментираме повече. Но изключването на Цветанов не е лесно решение. Мен ме боли най-много'', обясни лидерът на партията и премиер на страната.

,,Благодаря на Цветанов за лоялността. Но всичко това е демократично, партията е най-важна от всички, ако искаме да я съхраним. ГЕРБ е дисциплинирана партия, самите ние осъзнавваме какво изисква обществото. Виждате, че продължаваме с промените дори след като спечелихме изборите. А можех да изляза и да кажа: ''Колеги, народът ни прости, победители сме и вадим тази точка от дневния ред (освобождаването на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа - б.р.)", но не го сторих, защото тук ключовата дума е ''справедливост''. Справедливостта е важна, защото хората ни гледат'', допълни Борисов.

,,Преди десет години беше достатъчно да кажеш, че ''Витошка'' ще стане пешеходна зона и хората да се зарадват, или че по магистрала ''Струма'' ще си ходят до море и довечера ще си вечерят вкъщи. Всичко това вече е факт. Дори вчера се видях с Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис и той остана изненадан от промените, които вижда в държавата. На практика ние нямаме опоненти в тази част на направеното, защото толкова много е направено. Няма да смогнем във времето, което сме си задали, за да изредим всичко, което е било свършено. Но преди всичко хората искат справедливост. Днес всички карат по "Струма", Северната тангента, Южната дъга... А и днес 16-17-годишните едва ли си спомнят времето, когато ''Витошка'' беше пълна с джипки на мутри'', припомни министър-председателят.

,,Хиляди изговориха, че партиите взимат много пари и трябва да е един лев и тогава всички гледаха нас. И ние се вслушахме и го направихме, макар и по-късно, но го направихме, защото това поискаха 2,5 милиона души. Не разбирам как така унищожаваме опозицията. Те самите, понеже са коварни, не казват колко да е субсидията, за да подлъжат хората. От тяхна страна изобщо не е постъпвало предложение за размера на партийната субсидия'', коментира Борисов темата с парите на партиите.

,,Нека Изпълнителната комисия да се събере и да каже какъв ще бъде размерът на членския внос, защото всеки, който е на по-висок пост, трябва да плаща повече, защото взима и по-висока заплата. Ако искаш да си партиен член, дали е лев или два, няма значение, но това дава възможност за чистота и прозрачност'', посочи още лидерът на ГЕРБ.

 

,,За жалост някои не ме разбраха, когато им обяснявах за сините лампички. Няма да има милост за никого, защото иначе партията няма да съществува. Имаме строителство, имаме развитие, България стана световно име в борбата срещу контрабандата на цигари, БВП-то нарасна, затова си позволяваме да вдигаме доходите с 10 процента'', поясни Борисов.

Той обяви, че иска за местните избори срещи с обществеността.

,,Ще искам срещи с обществеността, за да ги чуя какво мислят за нашите кметове и общински съветници. За да видим дали не сме станали номенклатура във времето. Има хора, които искат да участват в партийния живот, но местният феодал не ги допуска, защото вижда конкуренция, а ние трябва да се обновяваме непрекъснато. Така че трябва да се направят радикални промени в местата, където губим, като Плевен, например. Там вече ни се смеят при толкова направени неща за града. Ето защо там трябва из основи да се реже'', подчерта премиерът Борисов.

Борисов заяви, че по време на своето европредседателство България е избрала най-трудната задача - Балканите - място на войни и раздори във всяка една сфера.

,,За първи път променихме осите и София влезе в тях с важна и отговорна задача'', посочи премиерът. Той отбеляза, че догодина страната ни и Северна Македония ще ръководят Берлинския процес и добави, че това е като мини европейско председателство, защото в него участват Германия, Франция, Великобритания, Италия, Австрия и са предвидени повече от 30 срещи на високо ниво.

,,В Триест, понеже не бяхме членове, тогавашният премиер Джентилони ме покани като личен гост да видя за какво става въпрос. И след една година ние заедно със Северна Македония - нали разбирате как отеква. България и Северна Македония заедно. Не Гърция и Северна Македония, не Сърбия и Северна Македония. Знаете ли как отеква? Затова, Кате (Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на - б.р.), така реагира моя приятел Ивица - защото винаги оста е била Атина-Белград. България никога не е участвала в тези процеси, не е чувала за тях или е чувала, но нямаше как. Иначе ни е добър приятел, знаеш, но ги е яд малко. На Балканите завистта винаги е била едно доста силно изразено качество. Но ние за нашите братя сърби ще работим, ще помагаме. Неслучайно догодина октомври ще ние е готова и магистралата с Белград'', заяви Борисов.

 

,,Не ти дадох да подскочим или да реагираме силно не за друго, а защото разбирам сърбите колко ги боли за Косово. Разбирам ги, обичам ги, трудно им е. Но в същото време така или иначе, ако не се разберат с Косово, няма перспектива за целия регион, не само за тях. Колкото и да е болезнено, там трябва да се вземе окончателно решение. Това е като камъчето в обувката - не го ли извадим, не мине ли, колкото и да си говорим за инфраструктура, дигитална свързаност - няма как'', коментира премиерът.

,,Ние искаме да има АМ ''Хемус'', да има ред, справедливост и доходите да се вдигат непрекъснато, защото само при тази икономика това можем да го гарантираме. Така че всеки да гледа какво прави, но да го прави с акъла си'', завърши Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

 

Коментари

 1. 2019.07.07 | 23:22

  Да иде на народен лечител! В Симитли имало един.

 2. 2019.07.07 | 16:05

  Събрали се няколко педераста да плюят по ГЕРБ тука! Нека им кажа едно аз...

  Колкото и да сте, всичките вие педераси гласувате за РАЗЛИЧНИ партии, или изобщо не гласувате! Само това ви са общите неща НИЩО ДРУГО!

  А ние , младите и образовани хора гласуваме за ГЕРБ и желам Европейско развитие на БЪЛГАРИЯ, не на друга държава :)

  Сега ридайте и злобейте колкото си искате червени и разни други шарени педеруски педераси, ГЕРБ ще продължи да печели защото просто на МНОЗИНСТВОТО българи им е писнало от разни хидроинженери и чевени педеруски подмазвачи , милеещи не за БЪЛГАРИЯ а за чужда агресорска държава!

  Айде сега седете тук цял ден и плюйте, а ние на следващите избори пак ще ви набием червените канчета! :)

  1. 2019.07.07 | 19:56

   Долу червения педал боику,член на БКП!

  2. 2019.07.07 | 18:53

   Кои вие, бе, "млади и образовани" - рано от алкохол и наркотици остаряли развалини, с купени дипломи, които не знаете, коя година е създадена България, защото ви нареждат да забравите националното си достоинство, историята си, ...

  3. 2019.07.07 | 17:22

   ти си най големия ибрикчия на герб , помиярче долно .

  4. 2019.07.07 | 17:17

   Долу червените педали!

  5. 2019.07.07 | 17:15

   правилно!

 3. 2019.07.07 | 17:09

  Забърка поредната каша, тоя път с Косово и няма срам да се скрие и да не се показва, обединителят на Блаканите, седесарски бивол.

  1. 2019.07.07 | 18:56

   Не обиждай биволите...

 4. 2019.07.07 | 13:29

  по витошка джипки на мутри , и твоята беше там , до маргините , маджо , пашата и много други .

  1. 2019.07.07 | 18:45

   Той, като кмет, изтри от лицето на София емблематичния, а иначе прекрасен, стар булевард "Македония", изсече му четирите реда кестени и 2-та реда липи и направи паркинг на цялото разстояние до "Руски паметник" - сигурно като най-подходящо място за другите мутри.

  2. 2019.07.07 | 17:28

   лицемерие , мутра да говори против мутри .

 5. 2019.07.07 | 17:14

  ''Като бях дете в края на 80-те, точно преди да свърши хепи-соцът, майка ми беше кандидатствала за една екскурзия до Стокхолм. Половин година я проверяваха – та Държавна сигурност, та кво работи мъжът ти, та откъде имаш тия 70 долара... Накрая я пуснаха за една седмица и тя, като се върна, все едно беше ходила до Сатурн, така се чувстваше.
  Сега има хора, които работят в Милано или в Барселона и си идват тук за уикенда.
  И аз да седна и да ревна, ако децата ми решат да си търсят щастието "навън"? Кое е "навън"? 50-100 лева за самолетен билет и два-три часа път, заедно с таксито - това ли е "навън"? Айде стига. Важното е, че имат този избор. За тези преди нас изборът беше тук - или куршум в гърба.''

  Само ГЕРБ бе червени педераси, това е! :)

  1. 2019.07.07 | 17:53

   Стига си лъгал, ти явно си бил бавноразвиващ се, индивид с ограничени възможности. На екскурзия до Стокхолм не се ходеше самостоятелно и само до Стокхолм, а с екскурзия. Много плитко лъжеш. Очевидно и сега си УО. А майка ти е била доста червена тогава, за да ходи сама до "Стокхолм".

  2. 2019.07.07 | 17:17

   браво!

 6. 2019.07.07 | 17:33

  Мутрите от Витошка изчезнаха , облякоха костюми и станаха управляващи.

 7. 2019.07.07 | 17:29

  ГЕРБ ПАК СЕ ПОДИГРА С НАС С "ИЗГОНВАНЕТО " на Цветанов

 8. 2019.07.07 | 17:27

  ТОчно ти ли си патриот бе педал ??

 9. 2019.07.07 | 17:26

  Русофоб - знаеш ли къде да си завреш глупавите си коментари гербав боклук ??

 10. 2019.07.07 | 17:20

  Толкова ли сме глупав и наивен народ ? ЖАЛКО !!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква е причината трета седмица броят на случаите на COVID-19 в България да расте?

Каква е причината трета седмица броят на случаите на COVID-19 в България да расте?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.