ПП „Воля“ върна надвзетите средства от партийната субсидия

ПП „Воля“ върна субсидията, наддадена от Министерство на финансите, веднага след като получи официалното писмо за това от ведомството на Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, съобщиха от пресцентъра на партията.

Партията на Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 попълни в държавния бюджет 655 938 лева, като преводът е направен в петък (5 юли).

От партията посочват, че и на първо, и на второ четене в пленарна зала, депутатите от ВОЛЯ са гласували държавната субсидия за политическите партии да стане от 11 лева на 1 лев.

„С тези изменения в Закона за държавния бюджет ще излязат на светло всички „дарения“, които бизнесът даваше на партиите в куфарчета, в чантички и по всякакъв друг начин. С промените ще се следи дали се лобира за една или друга фирма, относно спечелването на обществени поръчки, например“, коментира лидерът на „Воля“ Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Той каза още, че ако президентът наложи вето върху тези поправки, ще срещне отпора на партията.

Коментари

  1. 2019.07.06 | 23:26

    Всички могат да си върнат надвзетите пари, само Курнелия НЕ , и защо всички си държат парите в банките а тя в централата на БСП, ? За да може да си КРАДЕ и после няма пари, не ги е срам, а иначе са

  2. 2019.07.06 | 22:08

    Shte gi vrashtat na kukovo lqto ne chu li che nqmat pari

  3. 2019.07.06 | 18:32

    А БСП?

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет