ВМРО обеща също да върне надвзетите субсидии

  • 26 юни 2019 08:08

  • 289
  • 0
ВМРО обеща също да върне надвзетите субсидии
© Кадър Bulgaria ON AIR

Доц. Милен Михов – зам.-председател на ВМРО и депутат от „Обединените патриоти“ коментира в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR партийните субсидии и какво ще се случи в малката коалиция.

Той напомни, че ВМРО винаги е настоявало да има диалог и разговори. Когато някой не сяда на масата, поясни доц. Михов, това не може да се случи.

„Наше желание е да ходят всички на работа и да си говорим“, добави депутатът.

Относно предстоящата среща днес между Зоран Заев и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, доц. Милен Михов заяви, че двамата могат много да си кажат. „Мисля, че в Скопие разбират, че е необходима промяна и че не може да продължава старото отношение на Северна Македония към България. Северна Македония трябва сама да се върне назад към историята си", добави той.

Във връзка кога стартират първите разговори за размера на партийните субсидии, доц Михов съобщи, че до дни трябва да има яснота. На въпрос дали и ВМРО ще върнат надвзетите пари, зам. - председателят на партията отговори, че това ще се случи, но всичко зависи от финансите и разчетите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
289 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини