Станислав Станилов от "Атака" разкри има ли напрежение в малката коалиция

  • 21 юни 2019 17:36

  • 437
  • 2
Станислав Станилов от "Атака" разкри има ли напрежение в малката коалиция
© Булфото (архив)

Много пъти сме предлагали да се намалят партийните субсидии. Ако лишим партиите от субсидии ще ги лишим от конституционно право. Държавата трябва да осигурява партиите както е записано в Конституцията. Ако се махнат субсидиите няма да има партиен живот. Това каза в предаването „Лице в лице” депутатът от „Атака” проф. Станислав Станилов.

"С 1 лев партийна субсидия и един вестник не може да се издаде По закон партийните телевизии не могат да получават пари като другите, за това ни е нужно и от финансиране", каза още той.

"Коалиционният съвет ще реши позицията на "Атака" по въпроса за субсидиите", допълни още Станилов.

"Патриотичната коалиция не е счупена. Тя е създадена, за да участва в управлението на страната и да бъде опозиция този мандат. Когато става въпрос за коалиционно споразумение - нарушение няма. Имаме различни мнения по много въпроси, но винаги решаваме всичко заедно. Каракачанов днес си говори със Сидеров. Никой с никого не е скаран", категоричен бе професорът.

"Ние от "Атака" искаме анекс към договора за добросъседство със Северна Македония. Гоце Делчев е българин и е бил част от българската армия", завърши проф. Станислав Станилов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
437 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.06.21 | 18:26

2

МИРИЗЛИВ БЕЗРОДЕН ЛАПАЧ

2019.06.21 | 17:47

1

Как не сте скарани като не сте били сдобрени,на хората им омръзна от такава коалиция,но прав е Сидеров,че няма да напусне властта,защото така си прокарва определени въпроси

Добави коментар

Водещи новини