Председателят на парламента на Грузия Иракли Кобахидзе пристига на посещение в България

  • 16 юни 2019 14:19

  • 462
  • 0
Председателят на парламента на Грузия Иракли Кобахидзе пристига на посещение в България
© Facebook

Председателят на парламента на Грузия Иракли Кобахидзе ще бъде на официално посещение в България начело на парламентарна делегация. Визитата е по покана на председателя на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Посещението ще започне на 17 юни 2019 г. в 10.00 часа с церемония по полагане на венец на Паметника на незнайния воин. В 10.20 часа гостът ще се срещне с председателя на българския парламент Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

В 11.00 часа е предвидено съвместно изявление за медиите.

Грузинската парламентарна делегация ще разгледа пленарната зала и ще разговаря в зала „Запад“ с Групата за приятелство България – Грузия. Гостите ще се срещнат и със заместник-председателя на Народното събрание Явор Нотев. По-късно те ще разговарят с президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

На 18 юни 2019 г. в 10.00 часа председателят на парламента на Грузия Иракли Кобахидзе ще се срещне с Негово Светейшество Неофит – Патриарх български и митрополит Софийски. По-късно делегацията ще посети Велико Търново, където ще разгледа музея „Възраждане и Учредително събрание“ и Архитектурно-исторически резерват „Царевец“ и ще се срещне с кмета на общината Даниел Панов.

Последвайте канала на

Novini.bg
462 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини