Областните дирекции на МВР от вътрешността на страната се сдобиха с 346 нови автомобили

В навечерието на 140-тата годишнина от създаването на МВР имам честа да връча ключовете на поредните автомобили, които ще спомогнат за опазването на реда в страната и сигурността на хората.

Това каза министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, на официалната церемония, на която връчи ключовете на 346 нови автомобили на областните дирекции на МВР и на жандармерийските подразделения в страната. "Закупуването на тези автомобили се извършва с пари на министерството, отпуснати при преразпределението на бюджета на МВР от страна на Министерски съвет. Те ще бъдат разпределени в тези райони на страната, които не попадат в програмите за финансиране от Европейския съюз. По този начин търсим баланс. Искам да благодаря на колегите, които всеки ден се грижат за сигурността на обществото. Безпрепятсвено използване на автомобилите и да останат живи и здрави. Благодаря", каза още министър Маринов.

Коментари

 1. 2019.06.12 | 15:34

  че за кво са им за нищо не стават и не правят

 2. 2019.06.12 | 15:11

  Ако мюфтийството си беше платило дълговете, тези автомобили щяха да ни излязат безплатни.

 3. 2019.06.12 | 12:41

  Много добре изглежда шофьора на Маджо...
  Сега --ППД служителите които преди време им беше забранено да пишат АКТ по ЗДВП защото известният Тръпков от КАТ взе прословутият подкуп от 20лв. ще имат не само правото а Задължителната норма от 10 съставени АКТ на смяна с новият автомобил.

 4. 2019.06.12 | 11:13

  Браво, най-накрая нещо адекватвно между цена и качество. (е може да са ги платили х2)
  Но все пак не е като land rover за границата.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет