Нинова: Не са приемани предложения за промяна в Устава на БСП за избор на председател

  • 08 юни 2019 18:50

  • 808
  • 5
Нинова: Не са приемани предложения за промяна в Устава на БСП за избор на председател
© Пресцентър БСП

"Не са приемани предложения за влизане в дневния ред на Конгреса на точка за промяна в Устава за избор на председател. 25 членове на Националния съвет внесоха своите идеи за промяна в Устава в НС. Тези идеи не са гласувани днес и не са включени в дневния ред на Конгреса". Това заяви лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред медиите по време на заседанието на НС на БСП.

Тя заяви, че е бил приет политически доклад - оценка за европейските избори и за подготовката за местните избори. "Бяха направени много предложения, изказаха се много различни мнения по доклада за евроизборите. Приехме го и възложихме на една комисия от 17 души да го допълни с внесените предложения и допълнения и да го внесем на Конгреса", каза тя. Нинова заяви, че е бил приет доклад на Комисията по идейно и програмно развитие как "Визия за Европа" е била реализирана в кампанията. "Имаше много предложения и създадохме комисия, която да ги отрази и ще допълни доклада", поясни Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

"Нищо не се е променило от предварително начертания дневен ред и за Конгреса, и за днес", категорична бе тя.

На въпрос за избора на Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее за председател на Делегацията на българските социалисти в ЕП, Нинова заяви, че няма политическо решение кой да е председател, а това решение е било взето с тайно гласуване от самите евродепутати от БСП. "Нека уважаваме демократичния им избор", коментира Нинова.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
808 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.06.09 | 00:03

5

Айде кури и без теб ще се съмни

2019.06.08 | 23:14

4

Змия

Българофил Антикомунист

2019.06.08 | 21:53

3

На Нинова ще и бъде тежко да се бори с джендъра Станишев, защото цялата ЕК и ПЕС стоят зад него включително и соросоидите, които са хомо в голямата си част!!! Нинова може да е голям боклук но поне е хетеросексуална и не подържа Истамбулската конвенция и залитането на ООН!!! Хубавото е, че и Тръмп и Путин са категорично против тези извращенски прояви и твърдо зад християнските семейни ценности!!! Евреите от клана Ротшилд се побъркаха и са срам за еврейския народ!!! Многото пари водят към извращение на човешката психика и прояви!!!

Умник Гюро

2019.06.08 | 20:11

2

Избийте се, долни червени терористи! Голям кеф!

Ана Тема,Чумо СДС-арска

2019.06.08 | 18:58

1

Време ти е за полит-бунището,но явно си решила да досъсипеш партията!

Добави коментар

Водещи новини