Каракачанов: "Атака" завижда и ревнува

  • 06 юни 2019 18:35

  • 1267
  • 6
Каракачанов: "Атака" завижда и ревнува
© Кадър - БНТ

1 лев партийна субсидия е емоционална реакция на популизма на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Ние още преди години сме предложили субсидия от 6 лева на глас и граница от 5 млн. лева на година примерно. Очаквам интересен дебат в Народното събрание и очаквам контра предложения от другите партии в пленарна зала. Тази тема дразни обществото, защото хората очакват тези пари да се дават за нещо друго. Трябва да се постигне най-доброто възможно решение и този дебат в НС по темата ще е полезен за демокрацията.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. "Синята каска я свалих още миналата година. Аз нямам проблем с никой. Резултатите от изборите са ясни. ВМРО взима 7 пъти повече гласове от "Атака". За мен тяхната реакция е ревност и завиждане. Вместо да ни поздравят и да се замислят защо те не са получили толкова гласове, те ревнуват. Това е себичност. Другият ни колега в коалицията ни поздрави. "Атака" си търсят оправдания и твърдят несериозни неща за купения вот и циганските гласове. Аз до последно исках всички да се явим заедно на изборите. След като това не стана и някои поискаха да се мерим приехме. И обявихме, че ще се явим самостоятелно на изборите като спазваме джентълменско поведение. Ние го направихме това, но "Атака" 40 дни не спряха да плюят и обиждат. Аз няма да ги потърся за разговор. Ако те ме потърсят, няма да откажа да разговаряме. Не сме обсъждали темата за промени в парламентарната група на Обединени патриоти, но може би е неизбежно да го направим", коментира Каракачанов последните неразбирателства в Обединени патриоти.

"Достатъчно се наслушах на глупости, че ще купувам американски самолети, за да нападам Русия. Ние започваме да обновяваме нашата изтребителна авиация. Всички други твърдения са демагогия. Чух, че F-16 били нападателни самолети. Все едно "Грипен" е отстъптващ самолет. Това са несериозни неща. За сделката има една определена граница, която е изгодна. За българия тази цена е 2 млрд. лева. Всичко е въпрос на преговори. Конгресът гласува таван, до който може да се продадат изтребителите. F-16 беше най-добрият и нов самолет в сравнение с другите предложени", категоричен беше военният министър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1267 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.06.07 | 00:29

6

Атака вече я няма, но и Вие не сте цъфнали. Не се отделяйте от герб, вземете пример от сдс.

?!?!

2019.06.06 | 22:39

5

A бе Каракачанов...,какво ни занимаваш с вашите семейни работи с ,, Атака,че ревнували...?!?!

2019.06.06 | 21:32

4

МИЛИЦИОНЕРСКИ ПЪРДИОТИ

До Кik

2019.06.06 | 21:04

3

Ех,чак пък -,,браво" да му викаме и да му ръкопляскаме за аферата с паспортите,мисля,че най-малкото не е удачно и уместно...!

Kik

2019.06.06 | 20:40

2

Браво- само този не реве че му резнаха субсидиите

2019.06.06 | 18:45

1

Обединените мафиоти !!

Добави коментар

Водещи новини