ГЕРБ – Враца проведе традиционния поклоннически поход до връх „Околчица”

  • 02 юни 2019 18:37

  • 571
  • 3
ГЕРБ – Враца проведе традиционния поклоннически поход до връх „Околчица”
© Пресцентър на ГЕРБ

ГЕРБ – Враца за 13-та поредна година организира традиционния поклоннически поход до връх „Околчица”. Походниците се събраха в двора на училището в с. Паволче.

Групата от над 250 членове и симпатизанти на партията бе водена от зам.-председателя на Парламентарната група на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на и народния представител Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Участниците бяха поздравени от министъра на регионалното развитие и благоустройството и областен координатор на ГЕРБ - Враца инж. Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно и областния управител и общински ръководител на партията Малина Николова. В похода се включиха и народният представител Красен Кръстев, кметът на община Враца Калин Каменов, кметът на община Бяла Слатина Иво Цветков, общински съветници от ПП ГЕРБ.

Походниците се изкачиха на историческия връх Околчица, за да участват във всенародното поклонение в памет на Христо Ботев и неговата чета.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
571 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.06.02 | 22:01

3

герб и то в Враца където най са зле и най-западнал край ,герберите се сещат само по избори за тоя край

2019.06.02 | 21:38

2

Как може да мърсите паметта на Ботев с присъствието си гербави ?

Цървули

2019.06.02 | 19:35

1

Срам срам срам. Незабавно да се спре политизирането на такива дни. Ботев и Левски са вечни което не може да се каже за партиите

Добави коментар

Водещи новини