Весела Лечева: Връщаме се в парламента и ще предложим нова антикорупционна политика

  • 29 май 2019 10:00

  • 477
  • 2
Весела Лечева: Връщаме се в парламента и ще предложим нова антикорупционна политика
© Булфото

"След решението на НС на БСП, парламентарната група на левицата ще се върне в парламента и ще внесем законопроекти за нова антикорупционна политика". Това обяви зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Весела ЛечеваВесела ЛечеваВесела Лечева е родена на 20 май 1964 г. във Велико Търново. Завършва Националната спортна академия пред БНР.

Тя добави, че днес, на заседанието на групата, ще бъде взето решение и за други законодателни инициативи. "Излизането ни от парламента бе продиктувано от това, че той не може да произвежда работещи закони, които да защитават интересите на българските граждани и ниското доверие на хората", припомни Лечева. Тя заяви, че след като народните представители на БСП са напуснали пленарна зала, се е видяло какъв е истинският формат на управляващата коалиция. "Темите за доходите, справедливостта и адекватността на правораздавателната система продължават да отсъстват от дневния ред на управляващите, докато приемат лобистки закони", заяви още народният представител.

"С оставката си Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за постави нови норми на поведение на политически лидер. Това е един отговорен политически акт", категорична бе Весела ЛечеваВесела ЛечеваВесела Лечева е родена на 20 май 1964 г. във Велико Търново. Завършва Националната спортна академия. Тя добави, че предложението за пряка процедура за избор на председател дава възможност- всички идеи и платформи да бъдат чути и обсъдени сред членовете на партията. Лечева обясни, че сред членовете и структурите на БСП няма скандал и противопоставяне, а одобрение на водената от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за политика.

"Тези скандали, които виждаме в НС на БСП, са привнесени отвън и хранят само чужди къщи. Има отделни хора, които предизвикват този изкуствено създаден дебат и затова е необходима нова легитимация на политиката на ръководството. Това ще даде и нова енергия на партията, за да продължим напред", заключи Весела ЛечеваВесела ЛечеваВесела Лечева е родена на 20 май 1964 г. във Велико Търново. Завършва Националната спортна академия.

Последвайте канала на

Novini.bg
477 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
тттттттттттт

2019.05.29 | 10:44

2

Какво стана със съпруга ти г-жо Лечева? Нали затова го гръмнаха преди години, или вече сте забравила? Спокойно ние не сме, червени боклуци бяхте и такива си оставата!!!

бкп в белене!

2019.05.29 | 10:15

1

бкп създаде корупцията и мафията в България....

Добави коментар

Водещи новини