Експерти и граждани обсъждат при омбудсмана Манолова променя ли нещо новата формула за сградна инсталация

  • 29 май 2019 07:26

  • 612
  • 2
Експерти и граждани обсъждат при омбудсмана Манолова променя ли нещо новата формула за сградна инсталация
© Булфото (архив)

Омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на организира дискусия по повод общественото обсъждане на промени в Наредба № 16-334 за топлоснабдяването, предложени от Министерството на енергетиката. Това съобщиха от пресцентъра на Омбудсмана на Република България.

Форумът ще се състои от 11.00 часа в институцията на омбудсмана на ул. „Георг Вашингтон“ № 22 в София. Защитени ли са правата и интересите на потребителите с промените в наредбата, позволяват ли фактуриране на действително отдадената и потребена топлинна енергия от сградната инсталация, са част от въпросите, на които ще се търси отговор.

Поканени да участват са всички отговорни и заинтересовани страни – Министерството на енергетиката, Комисията по енергетика към НС, Комисия за водно и енергийно регулиране, Столичен общински съвет, Комисия за защита на конкуренцията,

Комисия за защита на потребителите, Българска национална асоциация „Активни потребители“, Сдружение за правна помощ на потребителите, Федерация на потребителите в България, Гражданско движение „Днес“, топлофикационни дружества, Асоциация на дружествата за топлинно счетоводство, Асоциация за регулиране отношенията в етажната собственост „Справедливост“ и граждани.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
612 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
мая манолова

2019.05.29 | 10:21

2

не разбрахте ли, че моята работа е да вдигам шум и да замитам след другарите ми от бкп и дкмс.....топлофикация ще продължава да пие кръв, а на мен ми дадоха едно куфарче - да си трая....

поп Грую

2019.05.29 | 09:41

1

на Майчето ше й се източа на личицето

Добави коментар

Водещи новини