Иво Прокопиев крои планове за комбина с Кунева

  • 07 март 2012 21:00

  • 1312
  • 3
Иво Прокопиев крои планове за комбина с Кунева
©

Бизнесменът Иво Прокопиев отново ще се опита да скочи в политиката.

Той упорито ухажва Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и предлага да финансира нейната формация "България на гражданите", твърдят бивши царски депутати. Според тях, Прокопиев е обещал пари и логистична помощ, като в замяна се надява Кунева да му се отплати с пост, ако влезе в следващото правителство.

Социолозите отсега предричат на "България на гражданите" сигурно място в новия парламент след изборите догодина. Сметките на Прокопиев са, че който и да победи, вероятно ще трябва да направи коалиция с Кунева, обясняват близки до бизнесмена, пише "Стандарт Нюз".

"Схемата засега прилича повече на помен с чужда пита, защото Прокопиев е затънал в дългове", коментират царисти. Собственикът на "Каолин" и медиен бос обаче разчита да осигури пари за "България на гражданите" чрез бившия американски посланик у нас Джеймс Пардю.

Дипломатът имал възможност да финансира начинанието със средства от щатски фондации и донори.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1312 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
валя

2012.03.08 | 11:16

3
Вярно е, че много от политиците нямат никакъв морал, но точно Прокопиев да се впуска в политиката - съвсем на зле отива работата! Този си е за съд!
mima

2012.03.08 | 11:13

2
Прокопиев си е дискредитиран още от времето, в което се източи Общинска банка, заедно с приятелчето си Донев са в съмнителната на всички вече КРИБ, а доколкото разбира, Прокопиев бил и близо до фалит. каква политка, иска да покраде ли, да се стабилизира малко с чужди пари?
Месечен доход без риск и вложения!

2012.03.08 | 09:49

1
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! След регистрацията ще получите имейл на български език с кратки съвети! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Успех! Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=98df1a72

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини