Правителството ще разгледа отчет за изпълнението на Националната стратегия за превенция и борба с нередностите и измамите с европейски средства

  • 22 май 2019 07:10

  • 255
  • 2
Правителството ще разгледа отчет за изпълнението на Националната стратегия за превенция и борба с нередностите и измамите с европейски средства
© Novini.bg

На седмичното заседание правителството ще разгледа доклад за дейността на Съвета за координация в борбата с правонарушенията, засягащи финансовите интереси на Европейския съюз през 2018 г. и отчет за изпълнението на плана за действие за 2018 г. за изпълнението на Националната стратегия за превенция и борба с нередностите и измамите, засягащи финансовите интереси на ЕС, за периода 2014-2020 г.

Министрите трябва да одобрят и позицията на правителствената част и на състава на националната тристранна делегация на Република България за участие в работата на 108-ата сесия на Международната конференция на труда, която ще се проведе от 10 до 21 юни 2019 г. в Женева.

Ще бъде обсъден и доклад за резултатите от участието на България в неформалното заседание на Съвета на Европейския съюз по заетост, социална политика, здравеопазване и потребителски въпроси, формат „Здравеопазване“, проведено на 14 и 15 април 2019 г. в Букурещ, както и доклад за одобряване на резултатите от участието на България в неформалното заседание на Съвета на ЕС по образование, младеж, култура и спорт, формат „Култура“, проведено на 16 април 2019 г. в Букурещ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
255 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Незабравка

2019.05.22 | 08:05

2

И след отчета ще бъде ли "детето" цвъко асансьоро в затвора?! А тиквун банкянски?! А ОПГ министерски съвет?! И Крадливите оставкаджиите?! А варненския портних кмет който изгради "революционен проект" на цена 110 милиона лева, който аз лично смятам, че е проект за умишлено Убийств на варненци?!

Народ

2019.05.22 | 07:57

1

Народа не я иска ,правителството щяло да разгледа стратегията . Питам за кого работи това правителство -за род и родина ,или за тяхното разпадане под давлението на САЩ ,ЕС и Сороските НПО ,които в България наброяват над 100 и не само Сорос им плаща за разпад на семейството и опростачването на децата,а и се отделят милиони от държ бюджет за тях. Докога ? Освен това аз не си спомням някой да е питал народа ни ,дали иска ПАРЛАМЕНТАРНО УПРАВЛЕНИЕ ,дали иска да се премахне НАРОДНАТА РЕПУБЛИКА. И след като е така ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА НА ПРЕХОДА СА НЕЗАКОННИ ,А СЪЩО И ВСИЧКИ ПРОМЕНИ СВЪРЗАНИ СЪС ЗАКОНИ,СТРАТЕГИИ И БЪЛГАРОУБИЙСТВЕНИ НАЛОЗИ! Защо всички от управлението на България се правят на ощипани моми? Не може 65%от народа да казва не на ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДЕМОКРАЦИЯ, чрез негласуване ,а демократите да стоят в смешния и тъжен парламент и да приемат закони за убийството на род ,родина,и само да се чудят какво още да откраднат ,разрушат и кого ,как и кога да убият ,угоднически на техните господари от САЩ. Управленците ,които САЩ си избира за България са годни само за кражби,измяна на родината,убийство на българския род ,традиции ,история,култура,икономика . Защо ни направиха колониални роби? Защо продават децата ни за разфасовка ,за игра на педофили и търгаши под името приемни семейства ,а българските семейства и пенсионери ,те направиха законно бедни ? Милиони българи живеят под прага на бедност ,законно ! И на това ,ако не му се казва убийство на род и родина и геноцид! ...Позор !

Добави коментар

Водещи новини