Плевнелиев: Ще бъда президент на регионите

  • 06 март 2012 18:32

  • 1195
  • 2
Плевнелиев: Ще бъда президент на регионите
© Булфото

Работодателските организации ще бъдат представени в три от съветите към президента, това заяви Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното при днешното си участие в заседанието на Управителния съвет на Българската търговско промишлена палата.

Държавният глава каза, че ще бъде президент на регионите, ще ги посещава често, а представители на регионите да участват в Съветите на Президента.

Пред представителите на бизнеса Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното потвърди, че ще провежда широко обсъждане преди взимане на ключови решения, свързани с бъдещето на България, ще отстоява приоритетите за енергийна ефективност, енергийна сигурност и независимост, ще съдейства за активното участие на страната ни във всички основни дебати за бъдещето на Европа, ще работи за иновации, които да са адекватни на нуждите на икономиката, ще подкрепя външна политика, обвързана с нуждите на икономиката и привличане на повече чуждестранни инвестиции.

Президентът обяви, че ще следи процеса на предоставянето на електронни услуги за бизнеса. На членовете на БТПП държавният глава обеща да съдейства на изпълнителната власт за приоритизиране на административната реформа, с цел създаване на мотивирана и добре работеща администрация.

Похвално е че през 2011 г., в най-тежката криза, българският бизнес създаде най-много инициативи и то социално отговорни. Няма нищо лошо в това да печелим, но е още по-добре, когато показваме социална ангажираност. Сигурен съм, че още много инициативи ще се родят и през тази година, които си заслужава да бъдат подкрепени от българския бизнес, посочи още президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното пред Управителния съвет на БТПП.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1195 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
rossen4i4o

2012.03.06 | 21:53

2
да ,съжаление без администрация не може но ТЕ превишиха функциите и правата делегирани ИМ,с личностни качества които са в разрез с човешките разбирания за ЗАКОНОСТ ,ползуваики псевдо закони за лична облага , твърде гневен съм зада посочвам пътя за изцеление

2012.03.06 | 19:19

1
ВАКАНЦИОНЕН КЛУБ "КОСТЕЛ HOLIDAY'S" Този нов комплекс се състои от две вили които могат да бъдат наемани едновременно и индивидуално. Обзавеждането е по най-висок стандарт и предлага всичко необходимо за вашето удобство. Отличните условия за настаняване ги превръща в желано място за вашата ваканция... За повече информация посетете сайта ни: WWW.VILIKOSTEL.COM

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини