Борисов получил благодарствено писмо от тютюнопроизводителите

  • 02 май 2019 20:02

  • 1099
  • 3
Борисов получил благодарствено писмо от тютюнопроизводителите
© Булфото (архив)

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е получил днес благодарствено писмо от Национална конфедерация на тютюнопроизводителите в България.

"Уважаеми г-н министър-председател,
В качеството си на председател на Националната конфедерация на тютюнопроизводителите в България с настоящото писмо бих искал да изразя нашата признателност и искрена благодарност към Вас по повод претърпени финансови щети от предходни години по изкупен, но неплатен тютюн на тютюнопроизводителите от страна на "Лийв Табако Михайлидис" АД и "Исперих БТ".

Благодарим за Вашата инициативност и съпричастност за осигурените средства. Вие решихте проблема на хората, борили се толкова години", пишат браншовиците.

Припомняме, че на 1 април премиерът Борисов се срещна с протестиращите тютюнопроизводители и пое ангажимент правителството да им изплати дължимите близо 2 милиона лева от гръцка фирма, която през 2016 г. е изкупила продукцията им. Тогава пред тях премиерът заяви: "България не е само на жълтите павета и не е да си правим само там гадости. Това са хора отрудени - в земята, в тютюна, и заслужават да им обърнем внимание".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1099 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.05.03 | 10:37

3

Добичето е пътник.

2019.05.03 | 10:29

2

А бе вие знаете ли че с парите на отрудените бедни българи данъкоплаци ви се плащат вашите далаверии и измами. . На кого благодарите след като ви плаща с парите на бедния ,борниия и осакатен народ.Да не ви се види тази на никого не нужна благодарност .С чужда пита помен прави ,както постъпи с КТБ

2019.05.02 | 22:51

1

Ти путко мазна , знаешли колко други отрудени хора има ?????

Добави коментар

Водещи новини