Красимир Каракачанов ще проведе работна среща с ръководството на факултет „Авиационен“ в Долна Митрополия

  • 02 май 2019 15:37

  • 389
  • 2
Красимир Каракачанов ще проведе работна среща с ръководството на факултет „Авиационен“ в Долна Митрополия
© Булфото (архив)

Министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков ще проведат утре, 3 май, работна среща с ръководството на факултет „Авиационен“ на Националния военен университет и командването на Военновъздушната учебна база „Георги Бенковски“ в гр. Долна Митрополия.

Ще бъде обсъдена организацията по изпълнение на решението на Народното събрание за откриването на Висше военновъздушно училище „Георги Бенковски“, считано от 1 януари 2020 г.

На срещата е поканен да присъства министър- председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
389 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
фасд

2019.05.02 | 20:23

2

тумбак войводата се оказа дърто комунистче от дс, назначена да лапа парички от имотите на вмро. я виж как добре се надуши с дъртите комунета от герб. как не го смениха тоя боклук. оглавява най славната ни организация - да я прави за срам и резил.

Я ми кажи

2019.05.02 | 20:00

1

Защ0 х0диш, като разпран крач0л, ами не пр0ведеш една раб0тна среща в п0лицията, а тя от св0я страна да пр0вежда, ред0вно, "работни срещи" с "физическо възпитание" на мангалите?

Хайде, малко ти остана - на-пра-ви се на мъж, п0не веднъж!

Само да не кажеш, че това не е, като да избираш б0йни сам0лети по картинка!

Добави коментар

Водещи новини