Борисов се среща с баварския премиер

  • 01 май 2019 16:11

  • 708
  • 2
Борисов се среща с баварския премиер
© Булфото (архив)

Министър-председателите на България и Свободна държава Бавария - Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Маркус Зьодер ще проведат среща на четири очи в сградата на Министерския съвет утре, 2 май, съобщиха от правителствената пресслужба.

Зьодер е на посещение в България по покана на българския премиер. Двамата ще обсъдят сътрудничеството между България и Бавария в областта на вътрешните работи, сигурността, икономиката и финансите, както и теми от европейския дневен ред. След двустранната среща на Борисов и Зьодер ще бъдат проведени и пленарни разговори между делегациите на България и Бавария.

По-късно премиерите Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Маркус Зьодер ще участват в кръгла маса на тема "Защита на външната граница на ЕС и миграционни политики на Република България", организирана от Министерството на вътрешните работи и фондация „Ханс Зайдел“.

 

 

 

 

 

 

Уважаеми колеги,

След пленарните разговори между двете делегации премиерите Борисов и Зьодер ще дадат пресконференция за медиите в Гранитна зала на Министерския съвет. Допускът на представителите на медиите ще става от 8:55 до 9:20 часа срещу представяне на лична карта и бадж за акредитация.

Кръглата маса на тема сигурност, организирана от МВР и фондация „Ханс Зайдел“ ще се проведе в 11:30 часа в зала „София“ на Гранд хотел София.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
708 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Българка

2019.05.01 | 19:04

1

Добре де -Борисов постоянно пътува,среща се с различни делегаци,ами тоя кокудрел Радев освен да разхожда жена си по разни дестинации и да козирува на Нинова какво друго върши? Че и голяма заплата взема,че и охрана........

2019.05.01 | 19:17

2

Сливата ти смърди от далече , чак ми люти на очите !!!

Добави коментар

Водещи новини