Бивш депутат за "Апартаментгейт": Докато не паднат всички плочки от доминото, играта не спира

  • 21 април 2019 18:26

  • 4465
  • 17
Бивш депутат за "Апартаментгейт": Докато не паднат всички плочки от доминото, играта не спира
© БТВ

Всичките тези скандали с апартаменти и тераси ще приключат само когато да влезеш в политиката стане непривлекателна перспектива. Въпрос на личен морал е да устоиш на изкушенията в политиката. Това каза в предаването "120 минути" по БТВ юристът и бивш депутат от НДСВ Владимир Дончев.

Тук има ефект на доминото. Докато не паднат всички плочки, играта не спира. Това разгаря взаимни топения, вътрешни скандали, което води ситуацията, в която сме в момента, заяви той.

Този скандал има доста полезна страна, защото има очистващ, превантивен ефект и ще накара следващите кандидати за политици да имат едно наум и да знаят, че така не може, не бива. Но скандалът може и да има и друг ефект – да отврати избирателите и да ги накара да не отидат до урните на предстоящите избори, посочи Дончев.

Когато хората правят сделка, винаги търсят начин да спестят някой лев. Трябва обаче да направим разлика между обикновения човек, който продава гарсониерата си и укрива 100-200 лева, което също е укоримо, и големеца, който крие огромни суми от фиска. Върху политиците тежи отговорността да променят правилата и те да се спазват, подчерта бившият депутат.

Склонността за трупане на апартаменти и тераси е една патология, свързана с хората с власт. Докато не се приемат ясни правила, българският гражданин ще бъде отвратен и ще бяга от урните, каза още Владимир Дончев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4465 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
Стоян Тошков

2019.04.21 | 22:35

17

Джендъри напред

Няма как да си милионер ако не си от БКП/БСП

2019.04.21 | 20:01

9

НЯМА НЯМА КАК МАФИЯТА на Баневи,Арабаджиевите перачи на пари,Стайковите бандити и пласьори на цигари и алкохол без бандерол очичките всички барабар с Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,ноВреме е комунистите да се разплатят с НАРОДА. Истината, която крият: Рекорд на нелегално изнесени 24,500 млрд. Уникален хаос и безконтролността на управление по време на премиера С. Станишев, финансов министър Пл. Орешарски при двата мандата на Г. Първанов. Председател на бюджетната комисия в парламента е Й. Цонев. Общо с Тройната коалиция, резултатът е смразяващ за държава като малка Б-я 55-60 млрд. $+Сключени неизгодни договори. В тези договори има клаузи, които трябва да се спазват и ББ трябва да плаща като поп. Подареният бълг.държавен златен резерв на Москва от Живков и над 100 млрд.+пенсионният фонд и др.по време на фалита. Днешна Б-я е понесла тази загуба заради безконтролното у-ние по това време и олигарсите, които безконтролно и директно са я ограбвали. Днес, не питайте защо е бедна Б-я и как Р. Гечев, Станишев, Р. Петков, братя Милен и Г. Велчеви (владеещи черноморието), Нинова, Първанов и т.н.са милионери. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ШАЙКА. Комунистите създадоха корупцията, олигарсите и КТБ, което си фалираха. Защо Нинова и сие са гласували да не се търси отговорност за откраднатите евро фондове по време на тяхното у-ние? На финала, награда за пладнешките грабежи стават евродепутати. Наглостта им няма край, вече се предлагат и обвиняеми. Г. Свиленски Рогачев, разплалете се вие с НАРОДА. ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ Б-Я.

2019.04.21 | 22:04

16

Ти кога чете документите на Цветан Василев, смръдльо??

ПОМИЯРСКИ ТРОЛ

2019.04.21 | 20:11

13

НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ, ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ИМА ДОКУМЕНТИ ЗА ТИКВАТА ,ПРАСЕТО ПЕЕВСКИ и ГАДНАТА ЦАЦА ,ДЕТО СЕ ПРАВИ НА УМРЯЛА РИБА.

Вaлeнтин Злaтeв e ayт. Лykoйл гo e ocвoбoдил

2019.04.21 | 20:27

14

и нa нeгoвo мяcтo идвa Бyлaт Cyбaeв. Пeeвckи, и Вaлeнтин Злaтeв ca близkи aвepи нa Бoйko Бopиcoв. Нa Бopиcoв e пocтaвeн yлтимaтyм – или caм cи oтивa, или… В peзyлтaт Бopиcoв ce гънe kaтo мakapoн и нaпocлeдъk тичa нaдaлeч oт „eвpoaтлaнтичeckитe цeннocти“, нo pyckoтo pecтo нямa дa гo oтминe. Cлeд избopитe идe нeгoвия peд. Пpeди тoвa oбaчe тoчнo тoй щe нacoчи пaлeцa нaдoлy зa Цвeтaн Цвeтaнoв. И kapиepaтa нa Цвeтaнoв щe cвъpши бeзcлaвнo, дaжe и в paиpaнo, въпpekи aмepиkaнckитe мy пokpoвитeли, зaщoтo pycнaци и янkи ce paзбpaxa зa poднaтa Тepитopия. Пoд нoжa нa pecтoтo щe пaдaт oщe глaви. Нa koитo пpeди гoдини e дaдeнo нa тeпcия и ca зaбpaвили oтkъдe ca дoшли и koлko ca лaпaли. Пъpвo caм Бopиcoв щe пycнe пo пъpзaлkaтa дocтa cвoи, a нaтaтъk – cлeд бизнec пpeнapeждaнeтo щe ce чиcти kakтo във вcичkи влacтoви пoзиции , тaka и cpeд cъдeбнaтa cиcтeмa и cлyжбитe. Дa нe зaбpaвямe, чe и pyckoтo pecтo нe e пpиkлючилo oщe зa eдни дeбeлaнkoвци, дeтo гeпиxa нaд 300 милиoнa пokpaй Южeн пoтok…

2019.04.21 | 22:00

15

Като се събудиш, анал- изаторе,си се изпотил и чаршафът е около врата ти!!И смени дилъра!!

ЧAKA ГИ ГOЛEМИЯТ.

2019.04.21 | 20:08

12

ТOТAЛНИ KЛEПТOМAНИ CA ТEЗИ ТЪПAЦИ OТ ГPOБ.PAЗKPИТИЯТA ИДВAТ ШYШYМИГИ OТ ГEPБ.CВЯТ ЩE ВИ CE ЗAВИE.PAЗKPИТИЯ ЗA
1.ФAНДЪKOВA И НEЙНAТA OПГ
2.ИЗНEНAДИ OТ ВAPНA ЗA ПOPТНИX
3.ТOТEВ И ПЛOВДИВ ЗA НEГOВИТE KPAЖБИ
4.НИKOЛOВ И БYPГAC
ЩE ТEЧAТ ВИДEO МAТEPИAЛИ,ДOKЛAДИ,CНИМKИ .
ГEPБAДЖИИ KPAЯТ ВИ НAБЛИЖAВA .A ТPИТE ПPACEТA ЩE ПPAВЯТ ТPOЙKA В ПAНДEЛAТA.

Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2019.04.21 | 19:15

5

Перачката на пари Елена Йончева тръгнала да говори за апартаментите на другите, а не погледне придобивките, заменките, договорите и апартаментите на нейните депутати от най-крадливата шайка в България наречена БСП/БКП, които на времето окрадоха и спестяванията на пенсионеритае, като за пореден път фалираха банковата ни система, както съвсем на скоро фалираха и КТБ!

ПОМНИМ!

Долу червената корупмирана перачка на пари Елена Йончева!

ДОЛУ!

а ти духаш на дърти педали

2019.04.21 | 20:08

11

със меки пишки,ПОМИЯР .ПАК ПОВТАРЯМ ТИ СИ ГАДЕН ПЕДАЛ-ДЖЕНЪР ,КОЙТО СЕ ЕВЕ ЗА ЖАЛКИ ПАРИ.НЕЩАСТНИК.

Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2019.04.21 | 20:03

10

Няма как да ми обориш думите и за това обиждаш, ясен си ми бе червен педеРуски платен курволяк!ь

Няма как да ми обориш думите ЗАЩОТО СА ИСТИНА!

А ти духай на червената и най-мразена и най-крадлива шайка наречена БСП/БКП

нещо се взимаш на сероизно

2019.04.21 | 19:58

8

за курвенски трол -ПЛАТЕН ПРИ ТОВА.СОРОСОИДЕН ГАДЕН ПЕДАЛ-ДЖЕНДЪР.

Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2019.04.21 | 19:33

7

Няма какво да добавиш нали червен гнусен и платен трол!

Няма как да ми обориш думите защото са истина!

Ето такива сте червените платени педеРуск0-червени отрепки, продавате си анусите и предавате интересите на България!!!

Долу БКП/БСП да живее свободата на словото!

няма как да си соросоид долен

2019.04.21 | 19:29

6

и да не си миризлив гаден ПЛАТЕН ТРОЛ на ШАЙКАТА.

Елена Йончева: "Чакайте Борисов-гейт,

2019.04.21 | 19:12

4

Апартамент-гейт е нищо в сравнение с това". Пак ще размаже мутро-сините.

имаше една ктб...

2019.04.21 | 18:53

3

или се бъркам?!?!

за ГАДНАТА КРАДЛИВА ШАЙКА

2019.04.21 | 18:44

2

ВСИЧКО Е САМО ЕДНА ИГРА. СЪС РОДИНАТА,НАРОДА, ЧЕСТТА.

vasil

2019.04.21 | 18:41

1

Има голяма разлика между реална цена и данъчна оценка реално обикновенниея човек ,когато си закупи жилище нотариуса и държавата му стъпват на около 5К евро.За луксозно строителство сумата е много по-голяма всеки иска да спести пари хвърлени на вятъра.
Тъжното е , че всички го знаят това от държавата то това не е от вчера докато се събират тези безсмислени такси ще се търси начин да се спестят тези пари грозно е хора с влияние и позиция да го правят това, а обикновенния човек си плаща за 25-30 години.

Добави коментар

Водещи новини