Цвета Караянчева: Трябва да правим закони, които да работят за хората

  • 16 април 2019 08:23

  • 455
  • 6
© Булфото (архив)

Честит празник на всички българи, където и да се намират по света.

Това каза пред камерата на БНТ председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на по повод 140 години от приемането на Търновската конституция и тържественото заседание на парламента, което ще се проведе във Велико Търново. "Търновската конституция е най-прогресиваният закон за времето. Темелите на Търновската конституция са актуални и днес, но най-актуален е свободата. Няма нищо по-ценно от свободата. Основаната цел на всеки един народен представител е да подобри живота на българските граждани. Това е причината да подхождаме внимателно и да разглеждаме всеки един проблем на хората. Трябва да правим закони, които да работят за хората. Трябва да бъдем мъдри, трябва да бъдем обединени и да работим за общата национална кауза. Демокрацията дава право на всеки на мнение. Ние се опитваме да вземем правилните решения в парламента, но не винаги успяваме. Важното е, че наистина даваме всичко от себе си и работим за благото на гражданите", разкри председателят на НС.

"Започнахме тържествените чествания от 5 февруари и целта ни беше в тях да участват максимален брой хора, като мисля, че се справихме. Запознаването на хората с работата на институциите е ключът към издигане на авторитета на институцията. Много се радвам, че днес в тържественото заседание ще участват всички парламентарни групи", обяви Караянчева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
455 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
????

2019.04.16 | 09:46

6

КОЙ Ви пречи,"другарко-госпожо" Караянчева?! ГОЛЯМАТА или МАЛКАТА ,"Пунта Мара????

2019.04.16 | 09:40

5

strino vie pravite zakoni koito rabotiat protiv horata primer; vkarahte prestapen zakion za ekologiata vav koito plashtat samo sobstvenicite na avtomobili a istinskite zamarsiteli kamionite i avtobusite ne plashtat e tova zakon za horata li e bokluk grobarski.

Миро

2019.04.16 | 09:28

4

Да ходиме да работите.
Нито един закон не е направен за да облекчава хората или в техен интерес. Затова всички напускат. Ще останат само монополите и фаст фууд.

2019.04.16 | 09:21

3

Всичко ваши закони са свързани с изпразването на джобовете на народа работят ама за корумпираната върхушка

????

2019.04.16 | 09:19

2

Tова ДНЕС или НОЩЕС го РАЗБРАХТЕ, НЕуважаема "Фунта маро"?!

0

2019.04.16 | 08:49

1

и кой ви спира

Добави коментар

Водещи новини