Марешки иска оставката на Каракачанов

  • 11 април 2019 12:39

  • 723
  • 2
Марешки иска оставката на Каракачанов
© Булфото (архив)

Лидерът на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 иска оставката на вицепремиера и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Според Марешки с изявленията си в сряда той е издал слабите места по границата ни с Гърция.

Във вторник Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, инспектираха охраната на българо-гръцката граница. Военният министър обяви, че ,,в района на "Кулата" е единственият по-лесен достъп и ако има отнякъде опит за напън, той ще бъде оттук''.

Според Марешки трябва да бъде разследван и случаят в Габрово, където роми пребиха работник в магазин.

,,Ако това е инсценировка за вдигане на рейтинга на Каракачанов и неговата партия преди изборите, трябва да си понесе отговорността'', посочи председателят на "Воля".

По думите му има прекалено много съвпадения преди избори с инциденти между роми и българи и това целяло получаване на повече гласове за партията на вицепремиера.

Последвайте канала на

Владимир Василев
723 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Димитър

2019.04.11 | 14:03

2

В прекалено сериозен филм се е вкарал Марешки.Не всичко в политиката са инсценировки и предизборни игри.Някои партии работят и предлагат концепции,които са градивни и приложими.Марешки,Барековци и т.н.т. обикновено не предлагат нищо градивно,а търсят под вола теле.

2019.04.11 | 13:32

1

АБЕ ЧОВЕЧЕ,КАКВО ИМАШ ДА ДЕЛИШ ИЛИ НЕ МОЖЕШ ДА ДЕЛИШ С КАРАКАЧАНОВ,НАЛИ ЗАЕДНО ПАК СЪБИРАТЕ КВОРУМА В НС. ЩЕ ВИДИТЕ НА ИЗБОРИТЕ НА ВОЛЯ И НА ОНИЯ ОРЕЛ,РАК И ЩУКА ПАТРИОТИ НАРОДЪТ КАКЪВ ГОЛЯМ ПЛЕСНИК ЩЕ УДАРИ,АБЕ ВИЕ ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ СТАНАХТЕ ПО БЕТЕР ОТ ДЕЧУРЛИГИТЕ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА..БРЕ......ХВАНИ ЕДИНИЯ ,УДРЯЙ ДРУГИЯ

Добави коментар

Водещи новини